مقاله مهار رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری توسط کپسائیسین

در مقاله پزشکی مهار رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری توسط کپسائیسین به بررسی و بیان موضوع در بخشهای مواد و روشها، شرایط رشد باکتری، مطالعات بازداری از رشد باکتریایی، اثرات تغییر pH محیط،  بیماری قارچی پرداخته شده است.
گزینه های درمان موجود برای اچ.پیلوری اخیرا دارای مشکلاتی می باشند به خصوص در رابطه با مطلوبیت ضعیف آنها برای بیماری قارچی، اثرات جانبی دارویی بیشتر از حد مجاز (۱۶، ۱۷)، مقاومت باکتریایی در مقابل ضدمیکروبها (۱۸) بار باکتریایی (۱۹). بنابراین درمانهای جدیدتر که ایمن، مقرون به صرفه و برای تجویز کننده ساده باشد فورا مورد نیاز است (۲۰). در پرتو این امر کاربرد عاملین مواد غذایی یک گزینه جذاب برای درمان متعارف بوده (۲۱، ۲۲) و نیازمند بررسیهای بیشتر می باشد. Somal و همکاران اخیرا نشان دادند که عسل (manuka honey) (21) که بعنوان یک دارو برای سوء هاضمه استفاده می ود، یک فعالیت ضدباکتریایی در مقابل اچ.پیلوری نشان داد که این بحث را تایید می کند.
نتایج ما نشان می دهند که کپسائیسین به طور اثر بخش یک اثر بازدارندگی وابسته به زمان و تراکم را در رشد اچ.پیلوری در محیط کشت ویترو اعمال می کند. اثر کپسائیسین خاص اچ.پیلوری بود که توسط فعالیتهای باکتریایی اندک در مقابل سویه کامنسال انسانی غیربیماری زای اشرشیا کولای نشان داده شد. بعلاوه کپسائیسین فعالیت ضدباکتریایی را در pH های پایین همچنان نشان می دهد و نشان دهنده این است که اثربخشی کپسائیسین مستقل از pH می باشد. تمامی این موارد دلالت بر اثر درمانی کپسائیسین و فلفل چیلی در بیماریهای ناشی از اچ.پیلوری با بازداری رشد و کلونی ارگانیسم دارند.

Download (PDF, Unknown)

زبان مقاله: انگلیسی

توضیحات: رشته های مرتبط مقاله مهار رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری توسط کپسائیسین پزشکی و زیست شناسی و دانشگاه تهیه کننده آن بیمارستان باطفال، گروه اطفال و میکروبیولوژی، دانشگاه تورنتو، کانادا می باشد.

کلید واژه ها: هلیکوباکر پیلوری، کپسائیسین، عامل ضدمیکروبی، بازداری از رشد

بیشتر بخوانید

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *