تولید مالت طعم دار به نام ماءالشعیر در کشور/رد پای اسانس‌های وارداتی

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، یوسف رمضان دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم دارویی تهران درباره فروش ماءالشعیرهای موجود در بازار داخلی کشور گفت: چنانچه عملیات خوب تولیدی در تمام زنجیره تولیدی ماءالشعیر صورت پذیرد، می تواند یک محصول با کیفیت باشد. در ایران ماءالشعیر نداریم و نوشیدنی بر پایه مالت داریم که مالت طعم دار شده است.

وی ادامه داد: کف ماء الشعیرها خاصیت غذایی ندارد و از ویژگی های ظاهری است. اگر ویژگیهای کیفی تولید در این محصولات لحاظ شود، برای دفع سنگ کلیه موثر خواهد بود.

تولید مالت طعم دار به نام ماءالشعیر در کشور ماءالشعیر تولید مالت طعم دار به نام ماءالشعیر در کشور/رد پای اسانس‌های وارداتی

اما نوشیدنی برپایه مالت که افزودنی هم دارند حاوی شکر بالایی است و از لحاظ کیفی ویژگی های کیفی نوشیدنی های کلاسیک ماءالشعیر را ندارد.

به گفته این متخصص صنایع غذایی بهتر است افراد از محصولات کلاسیک اش بیشتر استفاده کنند.

رمضان با اعلام اینکه در تولید محصول اگر تخلفی رخ دهد، توسط طعم دهنده ها پوشانده شده است، افزود: مصرف کننده اصلاً متوجه تخلف در تولید ماالشعیر نمی شود. متأسفانه برخی از تولید کنندگان داخلی به جای جو در تولید ماالشعیر، از اسانس ها استفاده می کنند. این افراد  ترکیباتی را از خارج  وارد کرده و با آن ماالشعیر تولید می کنند.

وی در پایان گفت: محصولات شیرین نظیر نوشابه ها و محصولات طعم دار شده به علت استفاده زیاد از طعم دهنده و شکر افراد را دچار چاقی و بیماری می کند.

منبع: shahrekhabar.com

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *