اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد خوردن گلابی می‎تواند در پیشگیری و کنترل بیماری‎هایی مثل سرطان، فشار خون بالا، بیماری‎های قلبی عروقی و دیابت مفید باشد. همچنین افرادی که به دنبال کاهش وزن و لاغری هستند از خوردن این میوه غافل نشوند. 

گلابی برای درمان سرطان سرطان گلابی میوه‌ای ضد سرطان است           1

گلابی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، فلاونوئیدها و فیبر است. در عین حال این میوه هیچ چربی و کلسترولی ندارد. بهترین پزشکان و متخصصان تغذیه تاکید به مصرف فیبر در برنامه غذایی روزانه دارند. اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد مصرف فیبر به میزان کافی می‎تواند در کاهش ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب و دیابت نوع ۲ موثر باشد. یک گلابی متوسط ۶ گرم فیبر دارد که حدود ۲۴ درصد از نیاز روزانه بدن را تامین می‎کند. میزان توصیه شده فیبر برای مردان زیر ۵۰ سال ۳۸ گرم در روز و برای زنان ۲۵ گرم است. این میزان برای افراد بالای ۵۰ سال ۳۰ گرم برای مردان و ۲۱ گرم برای زنان است.

یکی از خواص فیبر پر کردن معده و ایجاد احساس سیری است که باعث خوردن کمتر و در نتیجه کاهش وزن می‎شود. در عین حال مصرف فیبر به کارکرد بهتر دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست کمک می‎کند. رژیم غذایی پر فیبر در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب نقش دارد و در نتیجه منجر به پیشگیری از بیماری سرطان، بیماری قلبی, دیابت و چاقی می‌شود. این میوه در کاهش فشار خون و کلسترول خون نیز نقش دارد. گلابی به سم زدایی بدن نیز کمک می‌کند. یک گلابی متوسط (حدود ۱۷۸ گرم) حاوی ۱۰۰ کالری، ۰ گرم چربی، ۲۷ گرم کربوهیدرات (شامل ۱۷ گرم شکر و ۶ گرم فیبر) و ۱ گرم پروتئین است. خوردن یک گلابی متوسط ۱۲ درصد از نیازهای روزانه بدن به ویتامین C و ۱۰ درصد ویتامین K و ۶ درصد پتاسیم و مقادیر کمتری از کلسیم، آهن، منیزیم، ریبوفلاوین، ویتامین B-6 و فولات را تامین می‌کند.

منبع: www.medicalnewstoday.com

مطالب مرتبط: 

خواص انار برای درمان سرطان

درمان سرطان با ویتامین C