اطلاعات پزشکی جدید حاصل از تحقیقات بهترین پزشکان و دانشمندان نشان می‎دهد که طرز طبخ گوشت با ابتلا به سرطان ارتباط دارد. محققان دریافتند که پختن گوشت در حرارت خیلی زیاد مثل کباب کردن یا سرخ کردن آن با حرارت زیاد خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می‎دهد. 

سرطان سرطان کباب کردن گوشت سرطان زاست!

سازمان بهداشت جهانی (WHO) چندی پیش اعلام کرد که مصرف گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس و همبرگر باعث ابتلا به بیماری سرطان به خصوص کولون می‎شود و مصرف گوشت قرمز نیز شانس ابتلا به این بیماری را بیشتر می‎کند. (برای اطلاعات بیشتر در این مورد پیشنهاد می‎کنیم مطلب گوشت قرمز باعث ابتلا به سرطان می‎شود! را مطالعه کنید.) در این مطالعه جدید تمرکز بیشتر روی سرطان کلیه بوده است. این بیماری در کشورهای توسعه یافته رو به گسترش است. بهترین پزشکان و محققان اداره کننده این تحقیقات تاکید می‌کنند که باید زمان پخت گوشت در حرارت بالا یا روی شعله مستقیم آتش را محدود کرد و از سوزاندن گوشت یا پخت بیش از حد آن اجتناب کرد. وقتی گوشت در حرارت بالا پخته می‎شود، مواد شیمیایی سرطان‌زایی آزاد می‎شوند که به کلیه آسیب می‎رسانند. نتایج این مطالعه در ۹ نوامبر ۲۰۱۵ در مجله (journal Cancer) منتشر شد. محققان می‎گویند مواد شیمیایی آزاد شده از گوشت در حرارت بالا احتمال ابتلا به این بیماری تا ۵۰ درصد افزایش می‎دهد و افرادی که از نظر ژنتیکی استعداد بیشتری برای ابتلا به cancer دارند یعنی تاریخچه خانوادگی آنها موارد ابتلا به این بیماری را نشان می‎دهد و جهش‎های ژنتیکی خاصی دارند بیشتر در معرض خطر هستند. بنابراین نه تنها مصرف بیش از حد گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز در ابتلا به این بیماری نقش دارد، بلکه طرز پخت گوشت هم بسیار تاثیر گذار است. 

منبع: www.webmd.com

مطالب مرتبط: 

درمان سرطان