زنجبیل برای سلامت کلی بدن بسیار مفید  بوده و این ماده سرشار از ویتامین C، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. استفاده از ز‌نجبیل یکی از کارآمد ترین راهکارهای طبیعی در برابر ویروس هایی مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی و تبخال است. همچنین موجب بهبود گردش خون و انتقال اکسیژن، ویتامین و مواد معدنی در سراسر بدن می شود. چای زنجبیل خطر ابتلا به سکته مغزی را نیز کاهش می دهد.

چای زنجبیل از سکته مغزی پیشگیری می‎کند! زنجبیل چای زنجبیل از سکته مغزی پیشگیری می‎کند!

از زمان های قدیم ز‌نجبیل به عنوان یکی ازقدرتمند ترین موادغذایی شناخته شده است که همچنان تا قرن بیست و یکم به دلیل خواص ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد التهاب آن مورد استفاده قرار می گیرد. ز‌‎نجبیل یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها بوده که به کمک آن  بدن می تواند با عفونت ها مبارزه کرده و قدرت سیستم ایمنی بدن افزایش پیدا کند و این ماده همانند سرم مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کند. مصرف آن برای تسکین درد، بهبود سیستم گوارش و ایمنی، مبارزه آسم، بیماری های قلبی و عروقی، پاک سازی کبد، ازبین رفتن سنگ کلیه و بسیاری از مشکلات دیگر مانند جلوگیری از تخریب سلول های بدن به دلیل سرطان مفید است.
مواد تشکیل دهنده چای زنجبیل:
  • یک فنجان آب
  • ۲ قاشق شیر نارگیل
  • نصف قاشق عسل طبیعی
  • ¼ قاشق چای خوری پودر ز‌نجبیل 
  • ¼ قاشق چای خوری زردچوبه 
روش آماده سازی:
ابتدا آب را جوشانده سپس زردچوبه و ز‌نجبیل را در آن ریخته و اجازه دهید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد، شیر نارگیل را اضافه کنید. چای ز‌نجبیل آماده است. برای بهتر شدن طعم آن عسل را اضافه کرده و از خواص شگفت انگیز آن بهره مند شوید.
منبع: yjc.ir
مطالب مرتبط: