افرادی که عادت دارند چای داغ بنوشند، در مقایسه با افرادی که چای خنک تر را ترجیح می دهند ، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان های مری و حنجره قرار دارند.نوشیدن مایعات داغ موجب تخریب بافت پوششی گلو و در نتیجه ابتلا به سرطان می شود.

چای-داغ چای داغ چای داغ سرطان زاست!

دانشمندان ابتلا به سرطان مری را به استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی نسبت می دهند، ولی مصرف نوشیدنی های داغ نیز به علت لطمه زدن به بافت گلو، یکی از عوامل خطرزا محسوب می شود.

ساکنان استان گلستان به نوشیدن چای داغ عادت دارند. گفته می شود مردم گلستان در روز بیش از یک لیتر چای می نوشند، ولی آمار استعمال سیگار در این منطقه کمتر است.

پژوهشگران توصیه می کنند افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند ، قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده است ، دست کم چهار دقیقه صبر کنند.

سموم قارچی در سبزیجات ترش شده و آسیب مخاطی حاصل از مصرف درازمدت چای بسیار داغ، مواد قلیایی رنگی و صدمات ناشی از پرتوها موجب تشدید خطر ابتلا به سرطان مری می‌شود.

در زنان بروز این نشانه‌ها، بدخیمی غیرقابل علاج است زیرا دشواری در بلع هنگامی روی می‌دهد که حداقل ۶۰ درصد از محیط مری توسط سلول‌های سرطانی درگیر شده باشد. دیس‌فاژی ممکن است با بلع دردناک (ادینوفاژی)، انتشار درد به قدام و یا خلف قفسه سینه یا استفراغ و پنومونی آسپیراسیون همراه باشد.

شایع‌ترین محل‌های بدخیمی گره لنفاوی مجاور و فوق ترقوه‌ای، کبد، ریه‌ها، پرده جنب و استخوان فیستول‌های نای مری هستند که ممکن است با پیشرفت بیماری ایجاد و به شدت آزار دهنده است.

منبع:www.tebyan.net

مطالب مرتبط :

نوشیدنی های داغ باعث سرطان می شود!

فواید نوشیدن یک فنجان شکلات داغ!