گشنیز با نام علمی Coriandrum sativum یک سبزی معطر قدیمی است از آفریقای شمالی آمده است. گشنیز یک گیاه درمانگر است که در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف آن به صورت یک سبزی معطر در غذا یا به صورت دم کرده یا در سبزی خوردن می تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد، برای مثال به بهبود عملکرد روده ها کمک کند یا از بیماری آلزایمر پیشگیری کند. 

گشنیز از بیماری آلزایمر پیشگیری می‎کند! آلزایمر گشنیز از بیماری آلزایمر پیشگیری می‎کند!

گشنیز برای پیشگیری از بیماری آلزایمر

بررسی هایی که روی موش های آزمایشگاهی انجام شده است نشان می دهد که تنفس روغن گشنیز باعث کاهش افسردگی و اضطراب می شود که با ابتلا به بیماری آلزایمر در ارتباط است.

گشنیز برای کاهش قند خون

گشنیز برای دیابتی هایی که در کنترل قند خونشان مشکل دارند مفید است. گشنیز تا حدودی همانند دارچین باعث کاهش قند خون بعد از مصرف غذا می شود.

گشنیز برای خانم های شیرده

چای گشنیز همچنین برای خانم های شیرده مناسب است چون باعث تحریک ترشح شیر در غدد پستانی شده و خواص آن جذب بدن نوزاد نیز می شود.

گشنیز، اکسپکتورانت طبیعی

اگر گشنیز را به صورت چای یا دم کردنی میل کنید یک اکسپکتورانت (خلط آور) طبیعی است که از احتباس مایعات در دستگاه تنفسی پیشگیری می کند.

گشنیز برای درمان بی خوابی

گشنیز به داشتن خوابی راحت کمک می کند. می توانید قبل از رفتن به رختخواب یک فنجان چای گشنیز بنوشید تا خواب راحتی داشته و کسب انرژی کنید.

گشنیز، ضد سرطان

نتایج بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد که اثرات آنتی اکسیدانی گشنیز باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان می شود. به عقیده متخصصان به نظر می رسد که این سبزی معطر از بروز تخریب DNA که عامل ابتلا به سرطان است پیشگیری می کند.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

با این دو راهکار هرگز آلزایمر نمی‌گیرید!

درمان آلزایمر با داروی مفنامیک اسید!