آیا اضافه کردن چند برش پیاز به سالادتان و یا استفاده از آن در سس‎ها یا غذاها می‎تواند باعث شود LDL خون کنترل شود؟ اطلاعات پزشکی بدست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‎دهد پیاز ممکن است در بهبود سطح کلسترول خون مفید باشد. 

کلسترول کلسترول پیاز می‎تواند کلسترول خون را کاهش دهد!

پیاز علاوه بر اینکه یکی از ترکیبات اصلی در بسیاری از غذاهاست می‌تواند مزیت‎های زیادی هم برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. پیاز حاوی ترکیبات پلی فنولی به نام فلاونوئید است. فلانوئیدها خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد سرطان دارند که در نتیجه برای پیشگیری و درمان سرطان مفید هستند. این مطالعه نشان داده است که پیاز باعث کاهش کلسترول بد خون (LDL) در افرادی که اضافه وزن دارند و در معرض خطر ابتلا به بیماری‎ قلبی عروقی هستند، می‎شود. برترین پزشکان و محققان این خاصیت را به کورستین فلاونوئید موجود در پیاز و سایر میوه‌ها و سبزیجات ربط می‎دهند. اطلاعات پزشکی حاصل از این مطالعه نشان داده که پیاز تاثیری روی سطح کلسترول خوب بدن یا همان HDL نداشته است. مطالعه دیگری که در این زمینه انجام شده ثابت کرده است که عصاره پیاز سطح LDL خون را به طور قابل ملاحظه‎ای کاهش می‎دهد اما روی تری گلیسیرید خون بی تاثیر است. همچنین محققان می‎گویند پیاز قرمز نیز در کاهش سطح LDL موثر است و سطح HDL را بدون تغییر باقی می‎گذارد. 

منبع: www.healthline.com

مطالب مرتبط: 

چگونه تری گلیسیرید خون را کاهش دهیم؟

اگر تری گلیسیرید دارید از این غذاها پرهیز کنید

راهکارهایی برای کاهش کلسترول