اطلاعات پزشکی به دست آمده از تحقیقات جدید نشان می‎دهد بعضی از وسایل آشپزخانه مثل چاقو یا رنده می‎توانند باکتری و آلودگی‌ها را منتشر کنند. بهترین پزشکان توصیه می‎کنند باید این لوازم بعد از هر بار تماس با یک ماده غذایی کاملا شسته شوند و بعد برای ماده غذایی دیگر استفاده شوند.

باکتری باکتری وسایل آشپزخانه باکتری‎ها را منتقل می‎کنند

در این تحقیقات مواد غذایی مختلف مثل میوه‌ها و سبزیجات را خرد و رنده کردند و بدون اینکه چاقو شسته شود برای ماده غذایی دیگر استفاده کردند. در نهایت مشخص شد که این لوازم باکتری‎ها را به مقدار زیاد انتقال می‎دهد. محققان همینطور اعلام کردند که مواد غذایی مختلف به میزان متفاوت قادر هستند چاقوی آشپزخانه را آلوده کنند. مثلا اگر گوجه فرنگی را خرد کنیم آلودگی چاقو خیلی بیشتر از وقتی است که توت فرنگی را خرد می‎کنیم. برس‎هایی که در آشپزخانه برای چرب کردن ظروف استفاده می‎شوند یا پوست کن هم در انتشار آلودگی نقش دارند. بسیاری از افراد از این موضوع بی‎اطلاع هستند و وقتی شروع به آشپزی می‎کنند. تمام مواد غذایی را که لازم است خرد شود یا پوست کنده شود با همان چاقو خرد می‎کنند. اما برای جلوگیری از انتشار باکتری‌ها و میکروب‎ها بهتر است بین هر بار استفاده این لوازم شسته شوند. هر چند این مواد غذایی شسته شده باشند، وقتی بعضی خوراکی‌ها آلوده می‎شوند برطرف کردن آلودگی آنها آسان نیست. بنابراین بهتر است از انتشار این آلودگی به دیگر غذاها جلوگیری کرد. نتایج این تحقیقات در مجله ( journal Food Microbiology) منتشر شده است. 

منبع: www.webmd.com

مطالب مرتبط: 

اشیای خیلی آلوده که با آنها سر و کار داریم

گرد و غبار خانه مخفیگاه هزاران نوع میکروب