اطلاعات پزشکی جدید می‎گوید وقتی احساس می‌کنید به شیرینی‌جات میل ندارید و سیر هستید، هورمونی که توسط کبد ساخته شده به بدن شما می‎گوید که به اندازه کافی شیرینی خورده‎اید. این هورمون باعث کنترل و کاهش اشتها به شکر می‎شود. نتیجه این مطالعه در مجله (Cell Metabolism) منتشر شده است.   

کاهش اشتها اشتها هورمون کاهش اشتها کشف شد!

تحقیقات قبلی نشان داده بود هورمون FGF21 که توسط کبد تولید می‎شود، در تنظیم کردن میل به مواد غذایی مختلف نقش دارد. محققان در مطالعه‌ای جدید دریافتند این هورمون برای تنظیم میزان قند دریافتی بدن و اشتها به شیرینی‎جات توسط کبد تولید می‎شود. این هورمون وارد جریان خون می‎شود و از طریق تاثیر بر هیپوتالاموس میل به مواد شیرین را کنترل می‌کند. علاوه بر این محققان دریافتند این هورمون برای کاهش تمایل به مصرف الکل هم موثر است.  این تحقیقات توسط محققان دانشگاه تگزاس روی موش‎ها و میمون‌ها انجام شد. آنها دریافتند که بعد از دادن مقداری از این هورمون به حیوانات آنها تمایلی به خوردن مواد شیرین ندارند. محققان اعلام کردند این هورمون تاثیری در اشتها به مواد غذایی چرب و تلخ مزه ندارد. 

محققان اعلام کردند این هورمون با تاثیر روی سیستم عصبی مرکزی قادر است روی رفتار و ترجیح دادن مواد غذایی مختلف تاثیر بگذارد. تحقیقات بیشتری نیاز است تا اثرات این هورمون روی بدن به طور کامل شناسایی شود اما در حال حاضر می‌توان گفت این هورمون از مصرف بیش از حد شکر جلوگیری می‎کند و شاید در آینده نزدیک بتوان برای درمان چاقی و اضافه وزن و کنترل بیماری دیابت از آن استفاده کرد. 

منبع: www.medicalnewstoday.com

مطالب مرتبط:

۵ غذای مفید برای لاغری!

بهترین غذاهای چربی سوز

بدون ورزش کردن کالری بسوزانیم

خوراکی‌هایی برای آب کردن شکم
۱۰ اشتباه رایج در مورد کاهش وزن