وقتی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به آمریکایی‌ها معرفی شد، به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم آمریکا تبدیل شد. اما وقتی به مواد تشکیل دهنده این خوراکی نگاه کنید، می‌بینید که هات داگ چطور می‎تواند باعث بروز انواع سرطان شود. 

هات داگ یکی از بدترین غذا‎های سرطان‌زا سرطان هات داگ یکی از بدترین غذا‎های سرطان‌زا

ترکیب سنتی هات‌داگ متشکل از گوشت خوک، گاو، و مرغ بوده است. در ساخت هات داگ از باقی‌مانده‌های برش‌های استیک یا تکه‌های خوک و اضافات قابل خوردن در کشتارگاه‌ها استفاده می‌شود. این اضافات شامل بافت چربی، پوست، سر و پاهای حیوان است. این اضافات کاملا خرد و با یکدیگر مخلوط و به یک خمیر سفت تبدیل می‌شوند. برای آن‌که سوسیس خوشمزه شود، افزودنی‌های بسیاری به این خمیر اضافه می‌کنند. این افزودنی‌ها شامل مقدار زیادی نمک، شربت ذرت، مونوسدیم گلوتامات (MSG)، نیترات و مواد شیمیایی دیگر می‌شود. نیترات و نیتریت مواد مشکل‌ساز دیگری در فهرست افزودنی‌های مورد استفاده در تولید هات‌داگ هستند. این مواد در گرمای شدید با آمین‌های موجود در گوشت فرآوری‌شده ترکیب می‌شوند و نیتروزامین تولید می‌کنند. نیتروزامین ماده‌ا‌ی است که می‌تواند موجب سر‌طان شود. به ویژه سر‌طان روده‌ی بزرگ، مثانه، معده و لوزالمعده.

بر اساس موسسه‌ی آمریکایی تحقیقات سر‌طان، مصرف روزانه یک هات داگ خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد. طبق یافته‌های پژوهشی در دانشگاه هاوایی، به طور کلی گوشت‌های فرآوری‌شده خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ۶۷ درصد افزایش می‌دهند. حتی هات داگ های ارگانیک هم حاوی نیتریت هستند، و حتی گاهی میزان نیتریت هات داگ های ارگانیک بسیار بیش‌تر از هات داگ های معمولی است.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

گوشت قرمز باعث ابتلا به سر‌طان می‎شود!

کباب کردن گوشت سرطان زاست!