میوه به (Quince) سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. میوه به منبع خوبی از ویتامین C است و ۱۰۰ گرم آن ۱۵ میلی‌گرم ویتامین C دارد. علاوه بر این منبع خوبی از آهن، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های گروه B است.

ویتامین ویتامین میوه "به" سرشار از ویتامین است

اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد خوردن میوه به در پیشگیری از سکته مغزی و قلبی موثر است. مصرف این میوه باعث تقویت قلب شده و به علت باز کردن رگ‌های کرونر قلب از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.  استفاده از این میوه در درمان کلسترول و تصلب شرایین موثر است. مصرف آن با عث کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود و از التهاب روده پیشگیری می‌کند. خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می‌کنند. . این میوه مقوی معده و متوقف کننده اسهال‌های ساده و خونی است. در ورم روده‌ها، خونریزی‌های قاعدگی و بواسیری، اثر بسیار موثری دارد. برای تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا مفید است. برای درمان زخم معده مفید است. به خاطر داشتن پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می‌کند.  دم کرده برگهای به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد. دانه به هم دارای خواص درمانی است لعابی که این دانه‌ها تولید می‌کنند در درمان سرفه و گلودرد مفید است. همچنین برای ترمیم زخم و سوختگی به کار می‎رود. این دانه‌ها ضد تب و ضد اسهال است. مقداری از «به‌ دانه» را در یک استکان آب جوش بریزید و صبر کنید تا لعاب بیندازد. 

منبع: www.tebyan.net  و  hamshahrionline.ir

مطالب مرتبط: 

نارنگی میوه‌ای برای لاغری!

میوه‎های ضد سرماخوردگی

درمان سرطان با ویتامین C

خواص انار برای درمان سرطان