محققان دانشگاه هاروارد انگلیس در مطالعات خود دریافتند مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در ارتباط است و کاهش مصرف این ماده غذایی برابر با پیشگیری از ابتلا به د‌یابت محسوب می‌شود.

مصرف سوسیس و کالباس باعث ابتلا به دیابت می‌شود! دیابت مصرف سوسیس و کالباس باعث ابتلا به دیابت می‌شود! Processed meats

محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از ۴۴۰ هزار نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع ۲ را بررسی کنند که بعد از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه ۱۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند ۱۹ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند. محققان دریافتند مصرف روزانه فقط ۵۰ گرم از محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا ۵۱ درصد افزایش می‌دهد.

پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد، افزود: اخیراً نتایج پژوهش گسترده‌ای نشان می‌دهد افراد بزرگسالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند. کارشناسان سلامت توصیه می‌کنند بهتر است که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود. همچنین مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز می‌تواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش می‌دهد.

منبع: alamatnews.com

مطالب مرتبط: 

دیا‌‌بتی‌ها صبحانه غنی از پروتئین بخورند