مایکروویو یکی از لوازمی است که این روزها در بیشتر آشپزخانه‎ها وجود دارد و پخت و پز را آسانتر کرده و زمان آن را کوتاه‎تر می‎کند. اما باید بدانید که این وسیله خطراتی نیز دارد و می تواند عامل ایجاد برخی مشکلات و بیماری ها در بدن شود که یکی از این بیماری‎ها به گفته دانشمندان، سرطان است.

عامل ایجاد سرطان در آشپزخانه شما! سرطان عامل ایجاد سرطان در آشپزخانه شما!

محققان در یک مطالعه اثر مایکروویو برسلامتی بدن را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند شرکت کنندگان در این مطالعه بعد از مدتی دچار مشکلاتی شدند و علائمی را نشان دادند که عبارتند از: افزایش میزان کلسترول خون، کاهش سطح هموگلوبین که باعث کم خونی می شود، کم شدن تعداد سلول های سفید خون که مسئول سیستم ایمنی بدن هستند، افزایش در لکوسیت که نشانه ای از مسمومیت غذایی و آسیب سلولی است. آب مروارید، ناقص الخلقه شدن نوزاد، مقاومت کمتر بدن در برابر عفونت باکتریایی و سرطان از دیگر مشکلاتی است که مایکروویو می‎تواند برای سلامتی ما ایجاد کند. 
مایکروویو ۲.۴۵ میلیارد هرتز انرژی تولید می کند و این موضوع ممکن است زمانی که درب مایکروویو بسته است مشکل بزرگی ایجاد نکند اما حقیقت این است حتی ۱۰ هرتز نیز به سلامت بدن انسان آسیب می رساند، بنابراین شما نباید زمانی که مایکروویو روشن است در کنار آن بایستید. سعی کنید حداقل ۲ متر از مایکروفر روشن فاصله بگیرید. محققان سوییسی در مطالعات خود دریافتند پخت و پز مواد غذایی با استفاده از مایکروویو باعث از بین رفتن مواد مغذی غذا می شود. اشعه مایکروویو منجر به تخریب و تغییر شکل مولکول ها مواد غذایی می شود همچنین ترکیبات رادیواکتیو مضر ایجاد می کند. نتایج این مطالعات نشان داد شیر در ماکروفر ۹۶ درصد از آنتی بادی های خود را از دست می‌دهد و استفاده از مایکروویو برای تهیه غذای نوزاد می‌تواند در اسیدهای آمینه آن تغییر ایجاد کرده و منجر به ایجاد مشکلات در سیستم ایمنی بدن او شود.
منبع: yjc.ir
مطالب مرتبط: 

کباب کردن گوشت سرطان زاست!

چند روش ساده برای پیشگیری از انواع سرطان