اطلاعات پزشکی بدست آمده از تحقیقات دانشمندان انگلیسی ثابت کرده است پروتئین لاکتوفرین موجود در شیر مادر تمام باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‎ها را به محض اینکه به آنها برسد، از بین می‌برد.  

تغذیه با شیر مادر شیر مادر شیر مادر ویروس‌های مقاوم به آنتی بیوتیک را نابود می‌کند                1

مطالعات قبلی دانشمندان ثابت کرده بود تغذیه با شیر مادر برای سلامت نوزادان بسیار مهم است و باعث می‎شود نوزادان در ماه‌های اولیه زندگی در برابر بیماری‎های مختلف واکسینه شوند. اما این تحقیقات جدید نشان می‌دهد لاکتوفرین باعث این خاصیت آنتی اکسیدانی شیر مادر شده است. این در حالی است که اخیرا بین بهترین پزشکان و متخصصان بهداشت و درمان نگرانی‎هایی در مورد مقاوم شدن ویروس‌ها و باکتری‎های مختلف نسبت به درمان با آنتی بیوتیک‌ها وجود دارد.

این نوع پروتئین با سرعت بسیار زیاد باکتری‌ها را نابود می‎کند، طوری که به آنها فرصت نمی‎دهد تا رشد کنند و تکثیر شوند. به خصوص برای باکتری‎های مقاوم بیمارستانی که به سادگی به آنتی بیوتیک‎ها پاسخ نمی‎دهند، می‎تواند موثر باشد. البته واضح است که برای درمان بیماری‎های ویروسی مقاوم پزشکان در حال حاضر نمی‎توانند لاکتوفرین برای شما تجویز کنند، اما این مطالعه امیدی تازه برای یافتن آنتی بیوتیک‏‎های قوی برای درمان این گونه ویروس‎هایی که در برابر آنتی بیوتیک‎ها مقاوم شده‌اند، است.

منبع: www.independent.co.uk

مطالب مرتبط: 

اهمیت تغذیه برای نوزاد نارس

تغذیه در ماههای مختلف بارداری

مصرف اسید فولیک در دوران بارداری

مصرف امگا ۳ در دوران بارداری باعث بزرگ شدن مغز جنین می‎شود!