معمولا پزشکان و متخصصان تغذیه نظر مثبتی در مورد تنقلات ندارند، اما محققان آمریکایی در مطالعه‌ای جدید دریافتند که ذرت بو داده (پاپ کورن) سرشار از آنتی اکسیدان پلی فنول است که باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان می‎شود. 

خواص ذرت ذرت ذرت بو داده (پاپ کورن) میان وعده‌ای سالم

پلی فنول می‎تواند رادیکال‌های آزاد را که باعث تخریب سلول‎های بدن می‎شوند، از بین ببرد. اطلاعات پزشکی به دست آمده از مطالعات قبلی نشان داده بود که پلی فنول در میوه‌ها و سبزیجات و بعضی مواد غذایی مانند شکلات، چای و قهوه یافت می‎شود. اما کسی حدس نمی‎زد که این ماده مفید در پاپ کورن هم وجود داشته باشد. متخصصان تغذیه دریافته بودند که ذرت و دیگر غلات کامل حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و بارزترین خاصیت این گروه از مواد غذایی داشتن فیبر زیاد در نظر گرفته می‎شد اما این مطالعه ثابت کرد که غلات کامل علاوه بر فیبر تقریبا به اندازه میوه‎ها و سبزیجات آنتی اکسیدان دارند. که این آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان و بیماری‎های قلبی عروقی بسیار مفید است. محققان دریافتند میزان این آنتی اکسیدان در  پاپ کورن بیشتر از سایر غلات است و همین باعث شده پاپ کورن در بالای لیست غلات کامل قرار بگیرد. البته باید به موادی که به پاپ کورن اضافه می‎کنیم هم توجه داشته باشیم. اضافه کردن میزان زیادی کره و نمک به پاپ کورن می‎تواند برای سلامتی مضر باشد. 

منبع: www.medicalnewstoday.com

مطالب مرتبط: 

بدون رژیم گرفتن، لاغر شوید!

با این غذاها کلسترول خون را کاهش دهید

چرا فیبر برای سلامتی لازم است؟

آجیل‌ها باعث طول عمر شما می‎شوند