بیرونی‌ترین پوست پیاز که به رنگ های قهوه‌ای، سفید و بنفش وجود دارد دارای خواص درمانی فوق العاده‌ای است. کارشناسان اضافه کردن پوست پیاز به رژیم غذایی روزانه را برای کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی چون مشکلات قلبی عروقی، سرطان روده بزرگ، چاقی، دیابت نوع ۲، مشکلات روده و معده توصیه می کنند.

دیابتی‎ها پوست پیاز را دور نریزند! دیابت دیابتی‎ها پوست پیاز را دور نریزند!

کارشناسان به افراد توصیه می کنند برای بدست آوردن سلامت و نیز پوستی زیبا و درخشان از خواص پوست پیاز غافل نشوند. اغلب افراد هنگام درست کردن غذا پوست پیاز را به دور می اندازند در حالی که این ماده به ظاهر غیر ضروری دارای مواد معدنی و اثرات درمانی غیر قابل باوری است. پوست پیاز دارای ترکیبات فیبر، آنتی اکسیدان و فلاونوئیدهاست که همگی برای سلامت پوست بسیار مفید هستند. در پوست پیاز رنگدانه های گیاهی فوق العاده پر خاصیتی به نام کورستین وجود دارد که در کاهش فشار خون بالا، جلوگیری از انسداد سرخرگهای خونی و پیشگیری از دیابت موثراست، همچنین پوست پیاز خواص ضد سرطانی، ضد قارچ و ضد باکتری نیز دارد. کورستین موجود در پیاز همچنین دارای اثرات آرام بخشی است و می تواند باعث رفع مشکل کم خوابی در افراد نیز شود.

پوست پیاز به عنوان یک سم زدایی قوی می تواند مواد آلوده را از بدن دفع کند و فیبر موجود در آن باعث افزایش حرکات روده و تنظیم PH آن می شود و می تواند مانع از ابتلا به بسیاری از بیماری ها شود. انواع شیوه ها برای استفاده از خواص پوست پیاز وجود دارد و می توان پس از شستشوی دقیق و خشک کردن پوست پیاز آن را در آب جوشاند و به صورت یک محلول مقوی و سرشار از آنتی اکسیدان قبل از خواب به میزان یک لیوان نوشید. پوست پیاز را همچنین می تواند به صورت یک چاشنی به انواع غذاها و خورشت ها اضافه کرد و از مزایای درمانی آن بهره برد. کارشناسان توصیه می کنند زنان باردار و شیرده تحت هیچ شرایطی از پوست پیاز در رژیم غذایی خود استفاده نکنند و برای بهره مندی از خواص پیاز گوشت آن را مصرف کنند.

منبع: yjc.ir

مطالب مرتبط: 

چربی مصرف کنید تا دیابت نگیرید!

شکوفه انار برای بیماران دیا‌بتی مفید است!

رژیم گیاهخواری خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد!