ترش کردن معده ترش کردن معده درمان خانگی ترش کردن معده 512

سرکه‌ی آب سیب
یک قاشق سرکه‌ی آب سیب را با یک لیوان آب مخلوط کرده و بنوشید. اسید موجود در سرکه باعث کاهش اسید معده شده، چرا که آن را به آلکالین تبدیل می‌کند. سرکه‌ی طبیعی برای درمان ترش کردن معده بسیار مفید است. می‌توانید سرکه‌ی آب سیب را با عسل نیز مخلوط کرده و بنوشید.

عصاره‌ی آلوئه‌ورا
این عصاره قرن‌هاست که برای ناراحتی‌های مری و درمان ترش کردن معده به کار می‌رود.
سیب، ساقه‌ی کرفس و کلم بخورید
وقتی ترش می‌کنید، یک سیب بخورید. سیب ظرف پنج دقیقه اسید معده را خنثی می‌کند. کلم خام و ساقه کرفس نیز در کاهش اسید معده و ترش کردن بسیار مفید هستند.
جوش شیرین 
جوش شیرین که یک داروی ضد ترش کردن طبیعی‌ است، یک قاشق جوش شیرین را با یک لیوان آب مخلوط کرده و بخورید. هم‌چنین تاثیر خنثی‌کننده‌ای داشته و احساس آزردگی ناشی از ترش کردن را از بین می‌برد.

کشمش

جویدن یک مشت کشمش و قورت دادن عصاره‌ی آن باعث خنثی‌سازی اسید معده و درمان ترش کردن می‌شود.
چای زنجبیل
اگر با اضافه کردن ریشه‌های زنجبیل به آب جوش و افزودن عسل آن را میل کنید، باعث آرام شدن و تسکین معده می‌شود.

چای رازیانه
دانه‌های رازیانه را با یک فنجان آب دم کنید. بعد بگذارید سرد شده و به دمای اتاق برسد. سپس دانه‌ها را از آن جدا کرده و آب آن را برای تسکین درد ناشی از ترش کردن بخورید.

منبع : alodoctor.ir