به مرور زمان و با افزایش سن، دندان ها درخشندگی و زیبایی خود را از دست می دهند. سیگار کشیدن و مصرف غذاهای رنگی نیز این موضوع را تشدید می کنند. دندان های زیبا، سالم و سفید در جوان جلوه دادن صورت نقش بسزایی دارند. مواد غذایی وجود دارند که به سفید کردن دندان کمک می کنند. در این مطلب به این مواد غذایی اشاره می‌کنیم.

سفید کردن دندان سفید کردن دندان خوراکی هایی برای سفید کردن دندان ها

توت فرنگی

توت فرنگی حاوی ترکیبی به نام اسید مالیک است که خاصیت سفید کنندگی دارد و در بسیاری از خمیرهای دندان استفاده می شود. به علاوه ویتامین C موجود در این میوه پلاک های دندان را از بین برده و سبب درخشندگی می شود.

کرفس

کرفس بزاق دهان را تحریک کرده و به دلیل فیبرهای سلولزی، عملکردی مانند مسواک دارد. کرفس موثرترین ماده غذایی در سفید کردن دندان است.

ریحان

این سبزی یک آنتی بیوتیک طبیعی است که باکتری ها را مهار کرده و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.

ماهی سالمون

ماهی حاوی مقادیر بالای ویتامین D است که به جذب کلسیم و فسفر و مواد معدنی دیگر توسط دندان ها کمک می کند. در میان انواع ماهی ها، متخصصان تغذیه تاکید بر مصرف ماهی سالمون دارند.

آناناس

آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که سبب جدا شدن پلاک ها از روی دندان می شود. به علاوه از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

پنیر

کلسیم و فسفر موجود در پنیر از دندان ها محافظت کرده و دندان را در مقابل اسیدهای مضر عایق بندی می کند.

هویج

ویتامین A موجود در هویج سبب تقویت مینای دندان می شود و با افزایش بزاق، به تمیز کردن دندان ها کمک می کند.

سیب

این میوه منبع غنی اسید مالیک است که خاصیت درخشندگی و سفیدکنندگی برای دندان ها دارد.

کلم بروکلی

آهن موجود در کلم بروکلی از مینای دندان محافظت کرده و یک پوشش نامرئی روی دندان ها قرار می دهد که از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. این ماده به صورت خام باعث حذف لکه های ناخوشایند روی دندان می شود.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط:

راه‌هایی برای سفید کردن دندان‌ها