زنجبیل نه تنها به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود، بلکه این گیاه خواص درمانی فوق العاده‌ای در طب سنتی نیز دارد. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان از سرماخوردگی، گلودرد، سوءهاضمه و ویار بارداری گرفته تا سرطان را می‎تواند درمان کند. زنجبیل یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی برای درمان حالت تهوع، اسهال، سوزش معده، نفخ شکم، از دست دادن اشتها، عفونت، سرفه و برونشیت است.

خواص شگفت انگیز آب زنجبیل در درمان سرطان سرطان خواص شگفت انگیز آب زنجبیل در درمان سرطان              1

اگر جویدن این گیاه تند را دوست ندارید، می توانید یک لیوان آب آن را بنوشید و از خواص متعدد آن بهره مند شوید. برای تهیه آب زنجبیل ابتدا زنجبیل ها را خوب شسته و پوست آن را بگیرید. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و همراه کمی آب درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را درون لیوان ریخته و آب نصف لیمو را در آن بچکانید. در صورت تمایل کمی عسل هم به آن اضافه کنید. آب زنجبیل شما آماده است. 

مبارزه با سرطان

طبق مطالعات، عصاره زنجبیل دارای خواص ضدسرطان است که به کنترل سرطان پروستات کمک می‌کند. مطالعات تجربی نشان داده اند که زنجبیل و عناصر فعال آن از جمله ۶-جینجرول و ۶-شوگائول دارای فعالیت های ضدسرطانی در مقابله با سرطان روده و معده هستند.

کنترل دیابت 

زنجبیل دارای ویژگی های ضد دیابت است و مطالعات متعددی نشان داده اند که این گیاه به کاهش سطح گلوکز خون افراد دیابتی و حتی افراد غیردیابتی کمک می کند. نوشیدن یک لیوان آب زنجبیل به صورت ناشتا به کنترل سطح قندخون کمک می کند.

پیشگیری از آلزایمر

به دلیل وجود ترکیبات فنول و فلاونوئید در زنجبیل، این گیاه دارای خواص محافظ نورون ها هم هست. آب زنجبیل بخصوص به افزایش سطح پروتئین مغز کمک کرده و در نتیجه سلامت مغز را حفظ می کند. کاهش سطح پروتئین مخصوصا در میانسالی منجر به بروز مشکلاتی نظیر آلزایمر و سایر اختلالات روانی می‌شود.

کاهش کلسترول 

از آنجایی که این گیاه به کنترل سطح گلوکز کمک می کند، آب آن هم بر کاهش کلسترول تاثیرگذار است.

تسکین درد ورم مفاصل

عصاره زنجبیل دارای خواص تسکین دهنده درد هم هست و بسیار برای افرادی که از درد مزمن زانو رنج می برند مفید است.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

زنجبیل میل جنسی را افزایش می‎دهد