میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد.بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است. ویتامین های موجود در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می باشد.

میوه به میوه به خواص دارویی , درمانی میوه به     1

خواص خوردن به:

  • ۱-تجدید و احیای روحیه . ۲-خوشحال بودن . ۳-از بین رفتن افسردگی ناشی از انواع سردردها . ۴-تقویت کننده قلب، کبد و معده . ۵-نرم کننده سینه . ۶-تحریک کننده اشتها . ۷-درمان زخم معده و ادرارآور می باشد.
  • کمک به هضم غذا
  • جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ بهاین طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
  • از بین برنده بوی بد دهان افراد
  • خوشبوکردن اتاق
  • کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C
  • باعث کاهش وزن ، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
  • کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم فروان
  •  به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ضد سرطان می باشد.
  • کلسترول خون را پایین می آورد.

خواص آب به:

  • جلوی خون ریزی را می گیرد.
  • سردرد را برطرف می کند.
  • از بین برنده تشنگی می باشد.
  • جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.

خواص هسته میوه به (به دانه):

  • درمان اسهال و ضد تب است.
  • لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.
  • برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
  • جویدن به دانه برای رفع کندی دندان ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاج ها بسیار مفید است. 

منبع:akairan.com