بیشتر افراد تصور می‎کنند تخم مرغ یک ماده غذایی سرشار از کلسترول است و برای افرادی که سطح کلسترول خون‌شان بالاست یا سابقه بیماری قلبی یا گرفتگی عروق دارند مضر است. اما تحقیقات علمی نشان می‎دهد مصرف تخم مرغ به دلیل کاهش کلسترول بد یا LDL منجر به کاهش خطر بیماری های قلبی خواهد شد.

خواص تخم مرغ برای کاهش کلسترول! کلسترول خواص تخم مرغ برای کاهش کلسترول!

درست است که تخم مرغ حاوی کلسترول بالایی است، اما تحقیقات نشان می دهد که وقتی تخم مرغ می خوریم کبد کلسترول کمتری را پردازش می کند. خوردن دو عدد تخم مرغ در روز کلسترول خوب یا لیپوپروتئین با چگالی بالا را افزایش خواهد داد. متخصصان تغذیه می‎گویند خوردن ۳ عدد تخم مرغ در روز بی خطر است. افزایش کلستر‌ول خوب یا اچ دی ال ناشی از مصرف تخم مرغ خطر سکته مغزی را نیز در افراد کاهش خواهد داد. بر اساس مطالعات، مصرف ۵ عدد تخم مرغ در هفته میزان تری گلیسیرید را ۱۶ تا ۱۸ درصد کاهش می دهد. باید توجه داشته باشید که تری گلیسیرید بالا خود عاملی برای ابتلا به دیابت، حمله قلبی و فشار خون بالا در زنان و مردان است. این ماده غذایی حاوی مقادیر بالای امگا ۳ است. مصرف به اندازه چربی های امگا ۳ به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند.

پروتئین موجود در تخم مرغ باعث احساس سیری شده و شما کالری کمتری دریافت خواهید کرد. مطالعات نشان می دهد افرادی که در هنگام صبح از تخم مرغ استفاده می کنند، در طول روز کمتر به خوردن مواد غذایی با کالری بالا تمایل نشان می دهند. تخم مرغ حاوی ویتامین های ب ۱۲، ب ۵ و ب ۲ برای حفظ سلامت پوست و مو است. توجه داشته باشید که این مواد مغذی عملکرد سیستم عصبی را نیز بهبود می بخشند. سلنیوم موجود در تخم مرغ به تعادل هورمون های تیروئید کمک می کند و برای بهبود عملکرد و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. تخم مرغ سرشار از ماده ای به نام کولین است و تحقیقات نشان می دهد این ماده مغذی به ساخت غشاهای سلولی و تولید مولکول در مغز کمک می کند.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

راهکارهایی برای کاهش کلسترو‌ل

چگونه تری گلیسیرید خون را کاهش دهیم؟