خواص آنتی اکسیدانی چای ماچا

می‎توان گفت تقریبا همه از خواص نوشیدنی‌های گیاهی مطلع هستند. بسیاری از افراد روز خود را با نوشیدن یک فنجان چای سبز آغاز می‌کنند. اما کمتر کسی درباره خواص چای ماچا اطلاع دارد. در این مطلب به معرفی این چای پرداخته‌ایم.

خواص آنتی اکسیدانی چای ماچا آنتی اکسیدان خواص آنتی اکسیدانی چای ماچا

اگر به دنبال یک نوشیدنی هستید که ۱۰ برابر چای سبز و ۱۴ برابر زغال اخته وحشی خواص آنتی اکسیدانی داشته باشد، شاید ماچا بهترین گزینه برای شما باشد. ماچا نوعی چای گیاهی است که شباهت زیادی به چای سبز دارد. به گفته برترین پزشکان و متخصصان مصرف این چای روی سلامت قلب تاثیر قابل توجهی دارد. نوشیدن این چای به پایین آمدن کلسترول کمک می‎کند و همچنین از بروز سرطان و دیابت نوع دو پیشگیری می‎کند.و همانطور که می‎دانید مواد آنتی اکسیدانی به کاهش روند پیری و جوانسازی پوست کمک می‎کند. پودر این چای از برگ‌های جوان چای سبز درست می‎شود که برای دو تا ۴ هفته قبل از چیدن در سایه قرار داده شده است. این فرآیند میزان کلروفیل موجود در آنها را افزایش داده و به این ترتیب غلظت آنتی اکسیدان‌ها بیشتر می‌‏شود. بعد از چیدن، این برگهای جوان بخار داده می‎شود و خشک می‎شود و به صورت پودر درمی‎آید. به جای حل کردن پودر در آب و نوشیدن آب آن، محصول به گونه‌ای است که می‎توان کل آن یعنی پودر برگ‌ها را به طور کامل مصرف کرد. چای ماچا می‎تواند به مدت ۶ ساعت انرژی بدن را تامین کند، بدون اینکه عوارضی داشته باشد. در عصر باستان این نوشیدنی فقط در اختیار خاندان‎های سلطنتی ژاپن و جنگجویان سامورایی بود تا انرژی لازم برای نبرد داشته باشند.

منبع: news.health.com

مطالب مرتبط:  

آنتی اکسیدان اکسیر جوانی