پیاز خواص اشک‌آوری بسیاری دارد و سبب درمان میگرن و زکام می شود. سرشار از ویتامین C و دارای املاح معدنی گوگرد، آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، ید و سیلیس است. به علت داشتن گوگرد، ضد عفونی کننده خوبی برای خون و مجاری تنفسیمی باشد. همچنین، امراض سیستم لنفاوی مانند ورم، غده،‌ آبسه‌های شدید و جوش‌های زیر پوست رادرمان می کند .

پیاز پیاز خاصیت های خوردن پیاز

غدد اشک، آمیزشی و گوارشی را تقویت می کند وضد بیماری قند، سنگ کلیه و مثانه، ورم ساقها و روماتیسم مفصلی را درمان می کند . پیا ز سرشار از سیلیس است و برای نگهداری استخوانها و شرائین لازم است و مصرف آن از بروز لخته خون درعروق و ایجاد سکته‌های مغزی و قلبی جلوگیری می کند. همچنین به علت داشتن فسفر، کار فکری را آسان می کند و ضمن تسهیل فعالیتهای عصبی – مغزی ، افسردگی را درمان می کند.غنی از ویتامین هایA،B،C است و از تجمع نوعی ماده شیمیایی در مغز که نابود کننده ویتامین B است جلوگیری می کند

پیا ز قرمز از سکته و ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. روی عملکرد بیولوژیک بدن بسیار اهمیت دارد . هم‌چنین می‌تواند به حفظ کلسترول‌های خوب بدن کمک کند .همچنین می‌توانند از ابتلا به سرطان‌ها و ابتلا به سرماخوردگی و سرفه هم خودداری می‌کنند.

در کشورهایی که مصرف این ماده غذایی معمول است نرخ ابتلا به سرطان پایین‌تر از مناطق دیگر جهان است. برای مثال در کشور چین که مردم پیا ز و سیر زیادی مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان نسبت به دیگر کشورهای جهان نزدیک به ۴۰ درصد کمتر است.

 
 منبع : mscenter.ir
مطالب مرتبط :
پیاز باعث رشد مو می شود.
پیاز درمانی برای بیماریهای زنان