توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی است و فواید درمانی زیادی دارد. توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامینC ، فولات، پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر و آنتی اکسیدان‌هاست و این مواد مغذی باعث افزایش سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان می‎شوند.

با توت فرنگی از سرطان پیشگیری کنید سرطان با توت فرنگی از سرطان پیشگیری کنید!

توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی است که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود. این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می آورد. آنتوسیانین نوعی فلانوئید است که در خانواده توت‎ها موجود است،  این ماده خطر حمله قلبی را تا ۳۲ درصد در زنان جوان و میانسال کاهش می‌دهد. همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می‎دهد، کوئرستین خواص ضد سرطانی نیز دارد.  

توت فرنگی قند کم و فیبر زیاد دارد و هر دوی این فاکتور ها به حفظ تعادل قندخون کمک می نماید. توت فرنگی یکی از خوراکی های مناسب برای افراد دیابتی می باشد. تحقیقات نشان می دهد که خوردن ۳۷ توت فرنگی در روز می تواند عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه را کاهش دهد.  آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم زیاد آن به کاهش خطر تشکیل لخته های خون در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می‎کنند.

منبع: asriran.com

مطالب مرتبط:

بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان!