اطلاعات پزشکی حاصل از تحقیقات انجام شده در دانشگاه لستر انگلستان نشان می‌دهد سطح بالای TMAO (تری متیل آمین N-اکسید) که از متابولیسم گوشت قرمز توسط باکتری‎های روده تولید می‎شود، باعث بدتر شدن وضعیت بیماران قلبی مبتلا به نارسایی قلبی حاد می‎شود. نتایج این مطالعه در مجله پزشکی قلب منتشر شده است.  بیماران قلبی گوشت قرمز نخورند بیماران قلبی بیماران قلبی، گوشت قرمز نخورند!                  1

نارسایی قلبی به حالتی گفته می‎شود که عضلات قلب قدرت کافی برای پمپ کردن خون به تمام نقاط بدن را ندارند. بنابراین اکسیژن و مواد غذایی به میزان کافی به قسمت‎های مختلف بدن نمی‎رسد. نارسایی قلبی یک مشکل جدی است که احتمال مرگ و میر و یا مشکلات پزشکی دیگر را افزایش می‎دهد. نارسایی قلبی یکی از شایع‌ترین دلایل بستری شدن سالمندان بالای ۶۵ سال در بیمارستان است. 

در این مطالعه ۹۷۲ نفر از بیماران قلبی که مبتلا به نارسایی قلبی بودند شرکت داشتند. میزان TMAO خون آنها اندازه گیری شد و این افراد برای مدت یک سال تحت نظر بودند. نتایج بررسی‌ها نشان داد افرادی که TMAO خون آنها بالاتر بوده است، بیشتر در خطر مرگ ناشی از بیماری‎های قلبی یا بستری شدن در بیمارستان در مدت این یک سال قرار داشتند. TMAO از متابولیسم کارنیتین که از گوشت قرمز مشتق می‎شود، حاصل می‎شود. اگرچه کارنیتین فقط در گوشت قرمز وجود ندارد و در شیر، پنیر و غلات کامل هم وجود دارد، اما مقدار آن در این مواد غذایی نسبت به گوشت قرمز بسیار ناچیز است. کارنیتین یکی از مواد تشکیل دهنده نوشابه‎های انرژی زا نیز هست.

منبع: medicalnewstoday.com

مطالب مرتبط: 

آیا بیماران قلبی می‎توانند ورزش کنند؟

چه مقدار ویتامین D برای سلامت قلب نیاز داریم؟