از خواص سیب زیاد گفته شده و زیاد شنیده‌ایم. هر جا صحبت از سلامتی و زندگی سالم و تغذیه درست است، سیب هم به عنوان نماد سلامتی دیده می‎شود.  یکی از فواید سیب این است که می‎تواند سطح قند خون بیماران دیابتی را ثابت نگه دارد. در این مطلب برخی از خواص سیب را که کمتر گفته شده بیان کرده‌ایم.

دیابت دیابت بیماران دیابتی سیب بخورند!

اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد که قندهای طبیعی موجود در سیب به آهستگی جذب می‌شوند، که می‌تواند ناشی از پکتین موجود در سیب باشد. پکتین سطح قند خون را ثابت نگه می‌دارد، بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری دیابت ، سیب به طور خاص مفید است. مطالعه دیگری نشان می‎دهد سیب برای کاهش فشار خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا نیز مفید است. برخی از میوه‌ها خاصیت ویروس‌کشی بسیار قوی دارند بنابراین برای درمان بیماری‎هایی که ویروس عامل ایجاد آن است مانند سرماخوردگی بسیار مفید هستند. سیب هم یکی از این میوه‎های ویروس کش است. به غیر از سیب انگور هم خاصیت ویروس کشی دارد. برترین پزشکان و محققان می‌گویند افرادی که بیشتر از دیگران سیب می‌خورند، کمتر به سرماخوردگی و ناراحتی‌های قسمت فوقانی دستگاه تنفسی شامل عفونت‌های مربوط به بینی، حنجره و نای مبتلا می‌شوند.

دو ماده مهم موجود در سیب پکتین (نوعی فیبر گیاهی) و پلی‌فنول‌ (نوعی آنتی‌اکسیدان قوی) می‌توانند سطح کلسترول بد خون (LDL) را پایین بیاورند و از گرفتگی عروق و بیماری قلبی جلوگیری کنند. اطلاعات پزشکی نشان داده ترکیبات مختلفی که در سیب وجود دارد، رشد سلول‌های سرطانی را محدود می‌کنند. افرادی که روزانه بیشتر از یک سیب می‌خورند، کمتر از دیگران به بیماری سرطان دچار می‏‌شوند. سیب میوه‌ای مفید برای لاغری است به خاطر فیبر زیادی که دارد معده را پر می‎کند و زمان زیادی احساس سیری ایجاد می‌کند. در نتیجه فرد تمایلی به خوردن ندارد. علاوه بر این قند این میوه به آهستگی جذب می‎شود و کمک به ثابت ماندن سطح قند خون می‌کند که از احساس گرسنگی جلوگیری می‌کند. 

منبع: www.tebyan.net

مطالب مرتبط: 

آیا دارچین به درمان دیابت کمک می‎کند؟

تغذیه مناسب برای کودکان دیابتی

خواص انار برای درمان سرطان

نارنگی میوه‌ای برای لاغری!