بعضی از روغن های گیاهی به دلیل میزان تحمل پایین در برابر حرارت، مواد شیمیایی مضر در دمای بالا تولید می کنند که می تواند عامل بروز سرطان و بسیاری از بیماری‎های دیگر شود. محققان دریافتند آلدئیدها یکی از خطرناکترین مواد شیمیایی ایجاد شده در برخی روغن ها بوده که موجب ابتلا به سرطان، آلزایمر و بیماری های قلبی می شود.

بعضی روغن‌ها باعث آلزایمر و سرطان می‎شوند! سرطان بعضی روغن‌ها باعث آلزایمر و سرطان می‎شوند!

تحقیقات جدید نشان داده است که روغن نارگیل، روغن زیتون و کره سالم ترین روغن های گیاهی  برای  پخت و پز هستند. محققان دانشگاه آکسفورد ادعا می کنند که روغن آفتابگردان در حرارت بالا موادی تولید می کند که حتی ممکن است موجب تغییرات در ساختار مغز و کوچک شدن آن شود. روغن های گیاهی بسیار تصفیه شده به دلیل انجام فرآیندهای شیمیایی پیچیده بر روی آن ها در هنگام سرخ کردن مواد سمی و مضر تولید می کنند به همین دلیل ما به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامتی تان از مصرف این روغن ها اجتناب کنید. کارشناسان توصیه می‌‎کنند برای انواع مصارف غذایی به برچسب های نوشته شده بر روی روغن ها و مصارف آن ها توجه کنید.

تحقیقات نشان داد که روغن نارگیل برای پخت و پز سالمترین روغن است زیرا در درجه حرارت بالا کمترین مقدار مواد شیمیایی مضر را تولید می کند. علاوه بر این مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد روغن نارگیل خاصیت معجزه آسا و شفابخشی در درمان سرطان روده بزرگ (کلون) دارد. در مجله تحقیقات سرطان مطالعه ای منتشر شده  که نشان می دهد اسید لوریک در روغن نارگیل که  ۵۰ درصد از آن را تشکیل می دهد دارای خواص ضد سرطان قوی است.

منبع: yjc.ir

مطالب مرتبط: 

برای پیشگیری از آلزایمر روغن هسته انگور بخورید

درمان سرطان روده بزرگ با روغن نارگیل