در اکثر رژیم‌های غذایی برای لاغری، توصیه می‎شود که همراه غذا سالاد خورده شود. اما بهترین موقع خوردن سالاد قبل از غذا است یا بعد از آن؟ متخصصان تغذیه به افرادی که اضافه وزن دارند و می‎خواهند لاغر شوند توصیه می‎کنند سالاد را قبل از غذا بخورند و به افرادی که کمبود وزن دارند و می‎خواهند چاق شوند توصیه می‎کنند بعد از غذا سالاد بخورند. 

برای چاقی یا لاغری، سالاد را چطور بخوریم؟ لاغری برای چاقی یا لاغری، سالاد را چطور بخوریم؟

خوردن سالاد قبل از غذا به پرشدن معده کمک می‌کند و مهم‌تر این که به مغز ۲۰ دقیقه فرصت می‌دهد تا متوجه شود چه خورده و چقدر خورده است. زیرا واکنش مغز بسیاری از افراد چاق نسبت به سیری، کندتر از افراد لاغر و معمولی است و همین مساله باعث می‌شود بیش از حد معمول غذا بخورند. اما افراد لاغر باید سالاد را تا یکی دو ساعت بعد از اتمام غذا با کمی روغن زیتون میل کنند تا جلوی اشتهایشان گرفته نشود. افراد چاقی که تصمیم دارند لاغر شوند هیچ‌گاه نباید به سالاد سس بزنند و می‌توانند کمی ‌فلفل‌، آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنند؛ چرا که فلفل ۱۲ تا ۱۳ درصد سوخت‌و‌ساز سلول‌ها را بالا می‌برد و باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شود. 

باید توجه داشته باشید که برای لاغری و کاهش وزن هیچگاه نمی‎توانید سالاد را به‌عنوان یک وعده غذایی اصلی به شمار آورید. چون سالاد به‌هیچ‌وجه جایگزین غذا نیست و با کالری اندک و مقدار قند بسیار کم، بدن را دچار کمبود مواد غذایی و فرد را نسبت به خوردن حریص‌تر و در نتیجه چاق‌تر می‌کند. البته اگر به سالاد یکی از منابع پروتئینی مانند سویا، فیله مرغ، تن‌ماهی یا حبوبات و جوانه‌ها اضافه شود، می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

برای لاغری سریع، عرق کاسنی بخورید!

رنگ آبی باعث لاغری می‎شود!