فرآیند سفید شدن مو معمولا از ۳۵ سالگی به بعد شروع می شود و البته در برخی از افراد بسیار زودتر و برخی دیگر دیرتر رخ می دهد. اکثر مردم سفید شدن مو را دلیل پیری می‌دانند، اما اگر موهای شما خیلی زود سفید شده است، به یاد داشته باشید که این موضوع سن‌تان را تعریف نمی‌کند بلکه حس پیری فقط در ذهن‌تان است.

برای پیشگیری از سفید شدن موها چه کنیم؟ سفید شدن مو برای پیشگیری از سفید شدن موها چه کنیم؟ mahsho moo1

برای پیشگیری از سفید شدن موها چه کنیم؟

مصرف پروتئین:
از آنجایی که مو از پروتئینی به نام کراتین تشکیل شده است، مصرف غذای سرشار از پروتئین می تواند در رشد و بهبود موی تازه موثر باشد. از مواد خوراکی سرشار از پروتئین می توان به گوشت، تخم مرغ، حبوبات و غلاتی مانند گندم کامل و همچنین عدس اشاره کرد.

ویتامین و مواد معدنی:
ویتامین های A و B12، آهن، مس و روی برای سلامت موها بسیار ضروری هستند و جلوی سفید شدن موها را می گیرند. این مواد مغذی را می توانید در خوراکی هایی مانند گوشت قرمز، مرغ، ماهی ( از جمله صدف)، آجیل، حبوبات، کشمش و آلو سیاه بیابید.

ید:
ید جلوی خاکستری شدن موها را می گیرد و ماده ای است که روی غده تیروئید موثر است و جلوی هر نوع بیماری مربوط به تیروئید را که موجب سفید شدن موها می شوند، می گیرد.

چای سیاه و نمک:
محلولی از یک فنجان چای سیاه و یک قاشق چایخوری نمک آماده کنید و پس از اینکه سرد شد، آن را به ریشه موهای تان بمالید. یک ساعت بعد موهای تان را بشویید اما شامپو نزنید.

روغن نارگیل:
تحقیقات نشان داده استفاده مرتب از روغن هایی مانند نارگیل به موهای صدمه دیده کمک می کند و روند سفید شدن آنها را کند می نماید.

حنا:
استفاده از حنا برای موهای خاکستری و سفید مفید است. حنا، ماست و شنبلیله را با هم مخلوط کرده و از آن خمیری درست کنید و به موهای تان بمالید. حنا رنگ کننده طبیعی است و می توانید به جای استفاده از رنگ مو مصنوعی و مضر، از آن استفاده کنید.

کنجد:
دانه های کنجد به ویژه دانه های سیاه آن و همچنین روغن کنجد برای درمان موهای سفید مفید هستند. به طور مرتب روی پوست سرتان روغن کنجد بمالید. درضمن این دانه خوراکی را نیز وارد رژیم غذایی تان کنید.

منبع: salamatnews.com