کرفس در طب سنتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و واقعا به تقویت سلامتی کمک می‌کند. کر‌فس، نقش مهمی در محافظت از کبد در مقابل سموم شیمیایی و داروهایی مانند استامینوفن دارد. به‌علاوه، از بروز سرطان کبد جلوگیری می‌کند.

برای پیشگیری از سرطان کبد، کرفس بخورید! کرفس برای پیشگیری از سرطان کبد، کرفس بخورید!

کر‌فس سرشار از ویتامین B6، منیزیم، کلسیم و فسفر است. ویتامین های A و K، پتاسیم، منگنز و فیبر غذایی از دیگر مواد مفید موجود در کر‌‌فس هستند. کر‌فس حداقل هشت ترکیب ضد سرطانی را در خودش جای داده است و از رشد تومورهای سرطانی پیشگیری می کند و می تواند تخریب ناشی از رادیکال های آزاد را به حداقل برساند. از جمله فواید کر‌فس و آب کرفس میتوان به کاهش وزن و لاغری اشاره کرد. اگر اضافه وزن دارید به جای دنبال کردن رژیم های سفت و سخت در روز چندبار آب کر‌‎فس بخورید. بدین ترتیب اشتهای شما برای خوردن شیرینی جات و غذاهای چرب و سنگین کم می شود و به تدریج با مصرف غذای کمتر به وزن دلخواهتان می رسید.

مهم‌ترین ویژگی‌های کر‌فس عبارتند از باز کننده انسداد کبد و طحال،‌ برطرف کننده ورم و نفخ، اشتها آور و مفید برای درمان مشکلات قاعدگی. مصرف آن برای مقابله با بیماری‌های مفصلی و اکثر بیماری‌های سرد و بلغمی نیز موثر محسوب می‌شود. این سبزی مهم باعث تقویت نیروی جنسی می‌شود و به پاک‌سازی کلیه و مثانه و خرد کردن سنگ مثانه کمک می‌کند. آب کرفس جهت برطرف کردن مشکل آسم، تنگی نفس، سکسکه و سردی احشا مفید است. اگر آب کر‌فس را همراه با آب انار و شکر بنوشید، به درمان مسمومیت کمک می‌کند. خوردن کر‌فس، قبل یا بعد از گزیده شدن توسط عقرب، موجب افزایش سرعت تاثیر زهر در بدن می‌گردد. بنابراین در چنین مواردی از خوردن کر‌فس خودداری کنید. علاوه بر این مورد، مصرف کر‌‎فس در بیماران مبتلا به تشنج و در زمان بارداری ممنوع است.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

کاهش وزن در یک هفته با مصرف روزانه کر‌فس!