پسته تنها یک آجیل خوشمزه نیست، بلکه این دانه روغنی سرشار از مواد مغذی و مفید برای سلامتی است. پسته خواص ضد سرطان دارد و برای سلامت قلب و عروق و سلامت چشم‌ها مفید است. اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد این ماده غذایی به خصوص برای پیشگیری از سرطان ریه و پروستات بسیار مفید است. 

خواص پسته برای درمان سرطان سرطان برای پیشگیری از سرطان، پسته بخورید!

پسته فیبر زیادی دارد، در واقع فیبر یک مشت پسته از نصف فنجان کلم بروکلی بیشتر است. پسته منبع خوبی از پروتئین و پتاسیم است، همچنین غنی از مواد معدنی اصلی مانند منیزیم، مس و فسفر است. این ماده غذایی همچنین منبع خوبی از گاما توکوفرول (gamma-tocopherol) یک شکل از ویتامین E است که اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد این ماده می‎تواند از  سرطان ریه و پروستات پیشگیری کند.پسته حاوی ماده‌ فیتوسترول (phytosterols) است که ترکیبی شبیه کلسترول است که در گیاهان وجود دارد که این ماده برای درمان سرطان و درمان بیماری‎های قلبی عروقی مفید است. همچنین پسته حاوی اسید آمینه آرژنین است که کمک می‌کند خون در تمام نقاط بدن به خوبی جریان پیدا کند.

بر اساس اطلاعات پزشکی ارائه شده توسط برترین پزشکان و متخصصان در کنفرانس تحقیقات سرطان که اخیرا در بوستون برگزار شد، خوردن یک مشت پسته (معادل ۶۰ گرم) در روز می‎تواند از ابتلا به سرطان ریه پیشگیری کند. محققان در مطالعات بالینی خود دریافتند افرادی که در مدت ۶ هفته روزانه مقداری پسته مصرف کرده بودند میزان گاما توکوفرول که یک فرم از ویتامین E است در بدنشان افزایش یافته است و ویتامین E نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‎ها دارد. 

منبع: www.healthyfoodstyle.com

مطالب مرتبط:

خواص آجیل و دانه‌های روغنی

اگر کلسترول دارید گردو بخورید!