نقرس یک بیماری متابولیکی است که در اثر افزایش اسید اوریک در خون بوجود می‌آید. این اسید اوریک اضافه به صورت رسوبات کریستالی در مفصل‌ها جمع می‌شوند و باعث التهاب و درد در مفاصل می‌شوند. محققان می‎گویند مصرف ویتامین C موجب کاهش اسید اوریک خون می‌شود که در نتیجه با پیشگیری از عود مجدد این بیماری همراه است.

درمان نقرس با ویتامین سی نقرس برای درمان نقرس ویتامین C مصرف کنید!

قبل از شروع به رسوب بلورهای اسید اوریک در مفاصل، که منجر به التهاب می شود، لازم است از رژیم غذایی درستی پیروی کنید.  تغییر رژیم غذایی می‌تواند در کنترل بیماری نقرس مزمن و نشانه‌های آن مثل درد مفاصل بسیار مفید باشد. اگرچه کاهش مصرف مواد غذایی غنی از پورین و پرهیز از مصرف نوشیدنی های قندی و گازدار بسیار در این زمینه مهم است، اما افزایش مصرف ویتامین C هم ضروری است. ویتامین C موجب افزایش روند دفع اسید اوریک از طریق کلیه‌ها شده و سطح اسید اوریک خون را کاهش می‌دهد. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است که موجب کاهش آسیب ناشی از رادیکال‎های آزاد می‎شود.

متخصصان تغذیه توصیه می‎کنند این بیماران بیشتر از میوه‎هایی نظیر گیلاس، انگور، آناناس و سبزیجات برگدار نظیر اسفناج که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنند. همچنین مصرف فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی هم بسیار توصیه می‎شود. این بیماران می‎توانند روز خود را با نوشیدن یک لیوان آب و آبلیموی تازه آغاز کنند، چرا که ویتامین C موجود در آن به دفع رادیکال‎های آزاد از بدن کمک می‎کند. همچنین با دفع اسید اوریک، میزان آن را در خون تنظیم می‎کند.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط:

مواد غذایی مفید و مضر برای نقرس