در مورد خواص دانه‌های روغنی (آجیل) برای سلامتی بدن و پیشگیری از بیماری‎ها بسیار شنیده‌ایم. اطلاعات پزشکی حاصل از تحقیقات اخیر دانشمندان ثابت کرده است مصرف منظم بادام باعث کاهش کلسترول بد خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی می‎شود.

بادام و پیشگیری از سرطان سرطان بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان!

در مطالعه‌ای که نتایج آن در سال ۲۰۰۵ در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، محققان دریافتند مصرف بادام باعث افزایش سطح ویتامین E در بدن می‌شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌ها در برابر تغییرات و آسیب‌ها محافظت می‌کند و همچنین مانع از گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا می‌شود. محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ می‌شود. بادام مواد مغذی و خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه یک فنجان کلم بروکلی یا چای سبز آنتی اکسیدان پولی فنول به بدن می‌رساند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‎شود.

علاوه بر خواص گفته شد بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب می‌شود. به همین دلیل می‌تواند برای افراد گیاهخوار که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمی‌کنند، مناسب باشد. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود اینکه حاوی چربی هستند اما در عین حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کنند و جذب چربی‌های زیاد را مهار می‌کنند. بنابراین برای افرادی که می‌خواهند لاغر شوند و رژیم دارند بسیار مناسب است و می‎تواند یک میان وعده رژیمی باشد. 

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

خواص آجیل و دانه‌های روغنی

بادام زمینی بخورید تا به سرطان دچار نشوید!