اطلاعات پزشکی حاصل از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه آجیل به خصوص بادام زمینی از مرگ زودرس به علت بیماری‎هایی مثل سرطان، بیماری قلبی عروقی و دیابت جلوگیری می‌کند. 

سرطان سرطان بادام زمینی بخورید تا به سرطان دچار نشوید!

در اکثر برنامه‎های غذایی سالم و رژیم‌های لاغری و تندرستی دانه‌های روغنی یا همان آجیل‌ها وجود دارند و همه ما در مورد فواید این مغزها برای سلامتی شنیده‌ایم. این مطالعه جدید که توسط بهترین پزشکان و محققان هلندی از دانشگاه ماستریخت هلند انجام شده است بر یافته‎های قبلی در مورد فواید دانه‎های روغنی صحه گذاشته است. مغزها منبع خوبی از امگا ۳، فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین E و چربی‎های غیر اشباع که برای سلامتی به خصوص سلامت قلب و عروق مفیدند، هستند. اطلاعات پزشکی حاصل از مطالعات قبلی نشان داده بود که آجیل‎ها می‎توانند باعث کاهش خطر لخته شدن خون، کلسترول خون و بی نظمی ضربان قلب می‎شود. مطالعه دیگری که اخیرا منتشر شده بود اعلام کرد که آجیل‎ها می‎توانند احتمال مرگ زودرس را تا ۲۰ درصد کاهش دهند.

این مطالعه جدید می‌گوید تاثیر مغزها در کاهش مرگ و میر به علت بیماری‌ها در مورد بعضی از بیماری‌ها بیشتر از بیماری‌های دیگر است. نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که روزانه حدود ۱۵ گرم آجیل به خصوص بادام زمینی مصرف می‌کنند کمتر در خطر ابتلا به بیماری‎هایی مثل سرطان, دیابت, بیماری‎های تنفسی، بیماری قلبی عروقی و بیماری‎های مغز و اعصاب هستند. در مطالعات قبلی گفته شده بود که مصرف کره بادام زمینی هم مثل خود بادام زمینی مفید است اما در این پژوهش، پزشکان اعلام کردند کره بادام زمینی به خاطر داشتن نمک، روغن نباتی و اسیدهای چرب ترانس اثرات مفید آن را خنثی می‌کند. 

منبع: www.medicalnewstoday.com

مطالب مرتبط: 

آجیل‌ها باعث طول عمر شما می‎شوند

خواص انار برای درمان سرطان

نقش تغذیه در درمان سرطان