چای یکی از نوشیدنی‌های مورد علاقه ایرانیان است و کمتر کسی از خوردن چای اجتناب می‌کند. اما متخصصان گوارش توصیه می‌کنند اگر معده حساس دارید از خوردن زیاد چای اجتناب کنید چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل اسیدی بودن، باعث بروز زخم معده می‌شود.

چای و مشکلات معده معده اگر مشکلات معده دارید، چای نخورید

چای کم رنگ می‌تواند جای آب را برای بدن پر کند، اما نوشیدن چای پررنگ برای بدن مضر است و به خصوص افرادی که مشکلات قلبی یا مشکلات گوارشی دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند. معمولاً ایرانیان بعد از مصرف غذا چای می‎نوشند، چای به عنوان نوشیدنی پیش از غذا، پس از غذا و در وعده صبحانه مصرف می‌شود که مانع جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی غذاها می‌شود. افراد می‌توانند با رعایت کردن فاصله زمانی بین مصرف غذا و میوه‌ها چای را نیز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا میل نکنند.

چای به دلیل داشتن کافئین از بروز خستگی پیشگیری می‌کند، این نوشیدنی آرام‌بخش است و می‌تواند سردرد ناشی از خستگی روزانه را از بین ببرد. چای سرشار از آنتی اکسیدان است که از بروز سرطان پیشگیری می‌کند. مصرف معمولی چای هیچ ضرری ندارد و برای بدن مفید هم هست. البته هر ماده غذایی که بیش از حد تعادل مصرف شود، مشکل‌زاست ولی در حد تعادل مشکلی ایجاد نمی‌کند. اگر بیش از ۵ فنجان چای در روز مصرف شود، به بدن ضرر می‌رساند و موجب افزایش فلوئور در بدن و ظاهر شدن نقاط قهوه‌ای رنگ بر روی دندان می‌شود، علاوه بر این باعث پوکی استخوان نیز می‎شود. 

منبع: parsiteb.com و salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

پیشگیری از بیماری قلبی با نوشیدن یک فنجان چای!

نوشیدن چای از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند