هر ادویه چه خاصیتی دارد

اضافه کردن ادویه‌جات و سبزی‌های معطر به غذاها می‌تواند خواص درمانی داشته باشد و برای سلامت شما مفید باشد. به طور مثال به حفظ وزن طبیعی کمک می‌کند، در پیشگیری از برخی سرطان‌ها مفید است، فشار خون و قند خون را کنترل کرده و سلامت فلب و عروق را بهبود می‌دهد.

هر ادویه چه خاصیتی دارد  ادویه هر ادویه چه خاصیتی دارد download 41

برای درمان سرماخوردگی، ریحان، مرزنگوش و رزماری بخورید. اسانس‌های روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا به شما کمک کند. سرفه مزمن را با آویشن درمان کنید. منافع بهداشتی آویشن بی‌نظیر است، این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه و حتی سیاه سرفه استفاده می‌شده است. برای تسکین کمردرد زردچوبه بخورید. پژوهشگران دریافته‌اند که ماده‌ای به نام کارکامین که در زردچوبه یافت می‌شود، دارای خواص ضد التهابی است. زردچوبه می‌تواند به تنهایی و یا همراه با ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد. البته نباید این ادویه را پشت سر هم یا زیاد مصرف کرد. با ادویه کاری به جنگ سرطان بروید. تحقیقات نشان داده است که کارکامین موجود در کاری باعث کوچک شدن پولیپ‌های روده بزرگ پیش سرطانی می‌شود. برای تسکین معده زنجبیل بخورید. موادی به نام جینجرول‌ها که در زنجبیل وجود دارند می‌توانند به کنترل تهوع کمک کنند. از سیر تازه استفاده کنید. سیر می‌تواند فشار خون و کلسترول را پایین بیاورد. برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدتها مانده باشد خواص خود را از دست می‌دهد. برای بهبود حافظه رزماری بخورید. رزماری همچنین حاوی مواد آنتی اکسیدان است که در پیشگیری از سرطان مفید است.

منبع: مجله پیام سلامتی

مطالب مرتبط:

مصرف مولتی ویتامین‌ها مفید است یا مضر؟

آنتی اکسیدان، اکسیر جوانی