قارچ یک ماده غذایی بسیار کم کالری است که سدیم، چربی و کلسترول کمی دارد و علاوه بر رساندن مواد غذایی مورد نیاز به بدن، به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‎های قوی و فیبر از ابتلا به بیماری‌های مزمن مختلف مثل سرطان نیز جلوگیری می‌کند. 

درمان سرطان سرطان آیا قارچ برای درمان سرطان موثر است؟

درمان سرطان: قارچ حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. علاوه بر آنتی اکسیدان این ماده غذایی حاوی یک ماده معدنی به نام سلنیوم است. این ماده معدنی در بسیاری از میوه‎ها و سبزیجات وجود ندارد . اما در قارچ به میزان زیاد موجود است. این ماده در تنظیم آنزیم‌های کبدی نقش مهمی دارد و باعث سم زدایی بدن می‎شود. به خصوص مواد مضری که باعث ابتلا به سرطان می‎شود را از بدن دفع می‌کند. علاوه بر این سلنیوم به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند و سرعت رشد تومورها را کاهش می‎دهد. از طرفی ویتامین D موجود در قارچ رشد سلول‎های سرطانی را مهار می‌کند. فولات موجود در قارچ هم در ترمیم DNA موثر است و ابتلا به سرطان به خاطر جهش ژنتیکی در DNA جلوگیری می‌کند.

درمان دیابت: اطلاعات پزشکی نشان می‌دهد مصرف قارچ و دیگر سبزیجات با فیبر بالا در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱ باعث کاهش میزان گوکز در خون می‎شود. در مورد بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در تنظیم میزان قند خون، چربی خون و انسولین بدن مفید است. یک فنجان قارچ پخته شده ۳ گرم فیبر دارد. میزان توصیه شده فیبر برای زنان ۲۱ تا ۲۵ گرم در روز و برای مردان ۳۰ تا ۳۸ گرم در روز است.

منبع: www.medicalnewstoday.com