آلرژی نوعی واکنش دستگاه سیستم ایمنی بدن است که در مرحله اول باید علت اصلی بروز این نوع آلرژ‎ی‌ها را در بدن شناسایی کرد. رژیم غذایی، می‌تواند تاثیر فراوانی بر کنترل و پیشگیری از بروز این علائم داشته باشد. افرادی که دچار آلرژی‌های فصلی می‌باشند، باید از مواد غذایی که سبب تحریک واکنش‌های آلرژیک در آنها می‌شوند، پرهیز کنند.

اگر آلرژی فصلی دارید از این غذاها پرهیز کنید آلرژی اگر آلرژی فصلی دارید از این غذاها پرهیز کنید

گاهی سوءتغذیه، کمبود ویتامین‌ها و املاح موجود در بدن افراد سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن و تشدید بروز علائم آلرژیک از جمله آلرژی فصلی می‌شود که در این صورت لازم است  سوء تغذیه‌ی آنها برطرف شود‌. گاهی مصرف برخی مواد غذایی، از جمله، لاکتوز موجود در شیر، گلوتن(ترکیبات پروتئینی گندم) و غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو سبب ایجاد مشکلات گوارشی و به دنبال آن تضعیف سیستم ایمنی بدن افراد و در نتیجه تشدید واکنش‌های آلر‌ژیک می‌شود که لازم است از مصرف آنها خودداری شود.  افرادی که دچار آلرژ‌ی‌های فصلی هستند باید از مصرف برخی مواد غذایی همچون ادویه‌ها و افزودنی‌های غذایی که عطر و طعم تندی دارند یا سبزی‌هایی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، باقلا و نیز انواع شکلات‌ها خودداری کنند. متخصصان طب سنتی توصیه می‎کنند افرادی که به حساسیت فصلی دچار هستند از مصرف گردو، خرما، سیر و پیاز خام که تشدید کننده آلرژی هستند، پرهیز کنند. مصرف سوپ جو و آش گشنیز به این افراد توصیه می‎شود. روغن زیتون، آلو، بادام شیرین و عناب نیز از جمله مواد غذایی موثر در کاهش این عارضه به شمار می روند.

منبع: yjc.ir

مطالب مرتبط:

خرما و گردو باعث تشدید آلرژی می‎شوند!