خیلی از افراد با فرا رسیدن فصل زیبای بهار دچار مشکل آلرژی می‎شوند و علائم کلافه کننده ای مانند عطسه و آبریزش بینی و قرمزی چشم‌ها را تجربه می‌کنند. در برخی موارد مواد غذایی نیز باعث تشدید یا بروز این علائم می‎شود. در این مطلب چند ماده غذایی را ذکر می کنیم که باید از مصرف آن ها پرهیز کنید تاحساسیتتان کاهش پیدا کند.

آلرژی بهاری آلرژی اگر آلرژی بهاری دارید از این خوراکی‎ها پرهیز کنید!

قارچ

حتما می‎دانید که برای مقابله با حساسیت داروی آنتی هیستامین مصرف می‎کنیم. هیستامین ها ترکیباتی هستند که توسط بدن تولید می شوند و داخل مواد غذایی نیز وجود دارند. این ترکیبات می توانند باعث بروز برخی از واکنش های آلرژیک شوند. قارچ باعث افزایش هیستامین ها شده و فرد را به عطسه و دیگر علائم آلرژیک وا می دارد.

گوجه فرنگی 

گوجه فرنگی می تواند باعث بروز واکنش هایی مانند خارش گلو، خشک شدن دهان یا ریزش اشک و خارش چشم ها شود. گوجه فرنگی در بین میوه و سبزیجات دیگر بیشترین واکنش های آلرژیک را در بین افراد حساس نسبت به گرده ی گیاهان ایجاد می کند.

ماست

مصرف ماست می تواند باعث غلیظ شدن بلغم شود و این مسئله مانع از حرکت راحت آن در بدن می شود. این بلغم که وظیفه ی بیرون ریختن ترکیبات بیگانه از بدن را بر عهده دارد اگر غلیظ و ساکن شود نمی تواند ترکیبات حساسیت زا را به سرعت از بدن بیرون بریزد. 

موز

این میوه برای افرادی که دچار حساسیت هستند دردسرساز می شود. برخی میوه ها مانند موز روی افرادی که نسبت به گرده ی گیاهان حساسیت دارند تأثیر منفی می گذارد.

ادویه

مواد غذایی تند باعث افزایش هیستامین می شود و علائم آلرژیک را تشدید می کند. بنابراین در فصل گرده ها از مصرف مواد غذایی تند و غذاهای ادویه دار بپرهیزید.

منبع: beytoote.com

مطالب مرتبط:

با خواب آلودگی بهار چه کنیم؟