مواد گیاهی برای رفع سوءهاضمه

رفع سوءهاضمه : سلامت سیستم هاضمه یکی از جنبه‌های مهم سلامت کلی بدن است. اما به‌واسطه مواد غذایی تصفیه‌شده و عاری از مواد مغذی، همچنین سموم مختلف و اضطراب در معرض خطر جدی است.

سوءهاضمه

 سرکه سیب:

 سرکه سیب هضم را بهتر کرده و سوزش معده را آرام میکند . سرکه که از سیب تخمیر شده ساخته‌شده است می‌تواند جایگزین سرکه سفید در بسیاری از غذاها مانند سس سالاد شود. مصرف این سرکه آنزیم‌ها، پروبیوتیک‌ها و آمینواسیدهای مفیدی به غذا وارد می‌کند که هضم را بهتر کرده، سوزش معده را آرام کرده، سیستم لنفاوی را تحریک کرده، مانع رشد قارچ شده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بسزایی دارد .

 تخم شربتی:

 تخم شربتی معده را از نشانه‌های بد سوءهاضمه برای روده و معده پاک می‌کند . خاصیت التیام بخشی این دانه وقتی زیاد می‌شود که در آب خیسانده شود (تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب می‌کند). در این صورت مثل سیم ظرف‌شویی بدون آنکه مایع مفید معده را تخلیه کند، معده را از نشانه‌های بد برای روده و معده پاک می‌کند.

سبزی‌های تخمیری: 

از رشد بیش‌از اندازه باکتری‌های بد، کپک‌ها و قارچ جلوگیری می‌کنند . این سبزی‌ها باکتری بد و مخمر را مهار کرده خاصیت اسیدی امعاء را تغییر داده و از رشد بیش‌ازاندازه باکتری‌های بد، کپک‌ها و قارچ جلوگیری می‌کند. یکی از رایج‌ترین این سبزی‌ها کلم ترش است.

آلوئه ورا:  

 آلوئه ورا از عفونت‌های قارچی و انگلی پیشگیری کرده و رفلاکس معده را درمان میکند . التیام زخم معده، سندروم روده تحریک‌پذیر، بیماری کرون، ورم مخاط روده بزرگ و دیگر اختلالات هاضمه، درمان و پیشگیری از عفونت‌های قارچی و انگلی، تخفیف یبوست و کاهش و برگرداندن رفلاکس معده از جمله فواید آلوئه ورا برای رفع سوءهاضمهاست. بهترین روش استفاده مصرف خام بدون هیچ نگه‌دارنده ترکیبی است.

سیر:   

سیر تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد . خواص ضد باکتری، ضدویروس و ضد قارچی خود تغییردهنده خوبی برای اکولوژی داخلی بدن است و تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم ما را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد.

منبع : beytoote.com

مطالب مرتبط :

این مواد سوءهاضمه را بدتر می کند

درمان معده درد

اطلاعات پزشکی

بیشتر بخوانید

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *