مواد غذایی که موجب تشدید سردرد میشود

افرادی که از سردرد میگرنی رنج می برند باید رژیم غذایی خود را به دقت بررسی کنند تا متوجه شوند که معمولا بعد از خوردن چه غذایی دچار سردرد می شوند.

سردرد

ماست پرچرب: میزان بالای چربی خون می‌ تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود.بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

الکل: مواد نگهدارنده موجود در نوشیدنی های الکلی به نام سولفیتها با سردردهای میگرنی ارتباط مستقیم دارند. الکل در هر شکلی منجر به افزایش جریان خون به مغز و کم آبی بدن و در نتیجه بروز سردرد شود.

قهوه: کافئین اگرچه در برخی از افراد از بین برنده سردرد است اما در برخی از کسانی که داروهای برطرف کننده میگرن را مصرف می کنند، می تواند ماشه سردرد تلقی شود.

پنیر: به عقیده‌ برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده‌ دردهای میگرنی است. افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند.

سس سویا: مونوسدیم گلوتامات که در سس سویا به عنوان یک افزودنی استفاده می شود، علت بروز سردردهای وحشتناک در ۱۰ تا ۱۵ درصد از افرادی است که به سردردهای میگرنی مبتلا هستند. سس سویا در واقع بسیار شور بوده و می تواند منجر به کم آبی بدن و در نهایت شروع سردرد شود.

بستنی: بستنی نیز می‌ تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده‌ محققان بستنی و محصولات مشابه آن باعث ایجاد میگرن نمی ‌شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد

موز: موز معمولا در لیست محصولات غذایی تشدید کننده سردرد نیست اما می تواند برای افرادی که به تیامین حساسیت دارند، درست مانند پنیر، آغازگر سردرد باشد.

پاستاها و کیک ها: رژیم ‌های غذایی می ‌تواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند 

منبع : سلامت نیوز

مطالب مرتبط :

راه های طبیعی درمان سردرد

اطلاعات پزشکی

 

بیشتر بخوانید

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *