مصرف سوسیس و کالباس باعث ابتلا به دیابت می‌شود!

محققان دانشگاه هاروارد انگلیس در مطالعات خود دریافتند مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در ارتباط است و کاهش مصرف این ماده غذایی برابر با پیشگیری از ابتلا به د‌یابت محسوب می‌شود.

مصرف سوسیس و کالباس باعث ابتلا به دیابت می‌شود!

محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از ۴۴۰ هزار نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع ۲ را بررسی کنند که بعد از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه ۱۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند ۱۹ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند. محققان دریافتند مصرف روزانه فقط ۵۰ گرم از محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا ۵۱ درصد افزایش می‌دهد.

پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد، افزود: اخیراً نتایج پژوهش گسترده‌ای نشان می‌دهد افراد بزرگسالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند. کارشناسان سلامت توصیه می‌کنند بهتر است که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود. همچنین مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز می‌تواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش می‌دهد.

منبع: alamatnews.com

مطالب مرتبط: 

دیا‌‌بتی‌ها صبحانه غنی از پروتئین بخورند

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *