دارچین یک یک ادویه معطر و چاشنی قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در پخت و پز و برای طعم دادن به دسرها، نانها و شیرینیها نیز بسیار استفاده میشود. اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد. دارچین در طب سنتی به عنوان درمانی برای عفونت، التهاب و سایر بیماریها به کار میرود. اطلاعات پزشکی نشان میدهد که دارچین به طور مؤثر سطح قند خون را تنظیم کرده و به کاهش وزن کمک میکند.
مصرف دارچین به افزایش سرعت متابولیسم بدن کمک میکند. مصرف قرصهای دارچین به طور منظم، به بدن امکان میدهد که قند و کربوهیدراتها را با سرعت بیشتری بسوزاند. مصرف دارچین باعث یک واکنش متابولیکی پیچیده در بدن میشود که مشابه خوردن فلفلهای تند است. دارچین میتواند فعالیت انسولین در جریان خون را تقلید کند و از افزایش ناگهانی سطح قند خون جلوگیری کند. هنگامی که سطح انسولین و سطح قند خون متعادل باشد، شما کمتر دچار هوسهای غذایی خواهید شد و احتمال پرخوری را به طور موثری کاهش میدهد. همچنین، قند خون متعادل به معنای چربی ذخیره شده کمتر نیز میباشد. با کنترل سطح انسولین، سطح قند خون نیز کاهش مییابد. مطالعات نشان میدهد که اضافه کردن دارچین به هر وعدهی غذایی میتواند شاخص گلیسمی آن را تا ۲۹ درصد پایین بیاورد. خوردن مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین، سطوح نامنظم قند خون در بدن را کاهش میدهد و این امر، کلید کاهش وزن است.
مطالعات نشان میدهد که چربی احشایی شکم، از دیگر چربیهای بدن خطرناکتر است. زیرا این چربی اطراف اندامها از جمله قلب و کبد را میپوشاند و نمیگذارد با حداکثر تواناییشان کار کنند. ثابت شده که دارچین چربی شکم را کاهش میدهد. مصرف قرص دارچین به طور منظم به چربی شکم، بیشتر از سایر قسمتهای بدن اثر میگذارد. همچنین دارچین میتواند کلسترول بد خون (LDL) را کاهش دهد. محققان در یک مطالعه دریافتند بیماران دیابتی که روزانه یک دوز دارچین مصرف کرده بودند، سطح LDL پایینتری نسبت به قبل از شروع مطالعه داشتند.
منبع: fitnessmagazine.ir
مطالب مرتبط: