در فصل بهار ادویه های تند نخورید

با پایان زمستان و فرارسیدن بهار سبک لباس پوشیدن‌مان و خوردن ادویه ها عوض می‌شود و به سراغ لباس‌های مناسب‌تر می‌رویم، باید حواس‌مان به سبک تغذیه خودمان هم باشد و متناسب با فصل تغذیه را هم تغییر دهیم.

ادویه

ادویه

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه ایران، اگر تاکنون سعی می‌کردیم از غذاهای گرم استفاده کنیم حالا دیگر باید مصرف این غذاها را محدود کنیم و به سراغ غذاهای سهل الهضم و خنک برویم تا دچار مشکلاتی مانند حساسیت‌های پوستی ناشی از تغذیه نشویم. دکتر غلامرضا کردافشاری معتقد است در این فصل بهتر است مصرف غذاهای تند و تیز که حاوی ادویه‌هایی مانند فلفل، زنجبیل یا سیر هستند را محدود کنید.

همچنین بهتر است غذاهای چرب و غذاهایی که غلظت خون را بالا می‌برند کمتر در رژیم غذایی شما قرار گیرند. این متخصص طب سنتی توصیه می‌کند: بهتر است از غذاهایی که هضم آنها راحت‌تر است مانند گوشت پرندگان، غلات و سبزیجات بیشتر استفاده کنید.

منبع : سلامت نیوز

مطالب مرتبط :

ادویه های که قند خون راتنظیم می کند

اطلاعات پزشکی

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *