عامل سرطان روده برزگ

سرطان روده برزگ : همیشه از مضر بودن افزودنی های خوراکی موجود در بسیاری از غذاهای مصرفی شنیده ایم اما به تازگی دلیل اصلی این هشدار مشخص شده است: افزودنی های خوراکی که اغلب در غذاهای فراوری شده وجود دارند و به ماندگاری بهتر بافت غذا و افزایش طول ماندگاری آن کمک می کنند حالا می توانند به عنوان یکی از عوامل سرطان روده بزرگ سلامتی را تهدید کنند.

سرطان روده برزگ

این افزودنی ها یا امولسیفایرهای موجود در غذا می توانند با تغییر باکتری های روده التهاب را بالا برده و شرایط را برای رشد سلول های مبتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ فراهم کنند.
آگاهی جامعه علمی را در مورد نقش مهمی که ریزاندام های روده در سلامت سیستم ایمنی و همچنین سرطان روده بزرگ ایفا می کند نشان می‌دهد. منظور از این ریزاندام های روده ای جمعیت کثیر و متنوع میکروارگانیسم هایی است که در امعاواحشا انسان زندگی می کنند.

برخی از رایج ترین امولسیفایرهای موجود در غذاهای فراوری شده عبارت هستند از پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز. خوردن غذاهایی که شامل این افزودنی ها باشند می تواند شرایط ملتهبی را درون دل و روده در طول زمان ایجاد کنند. همین امر می تواند احتمال ابتلا به سرطان رکتوم و روده بزرگ و همچنین بیماری التهاب روده را افزایش دهد که کولیت زخمی و بیماری کلون دو شکل رایج مورد آخر هستند.

نتایج این مطالعه بر خطر خوردن غذاهای فراوری شده به مقدار زیاد به جای غذاهای طبیعی و ارگانیک تأکید می کند و نیز اهمیت سلامت روده و تعادل باکتری های موجود در روده که می تواند با مصرف مواد پروبیوتیک تقویت شد. درواقع مصرف غذاهای طبیعی سرشار از فیبر می تواند سلامت امعاواحشا، سلامت روده بزرگ و اجتناب از سرطان رکتوم و سرطان روده برزگ را تضمین کند.

منبع : سلامت نیوز

مطالب مرتبط :

سر نخ ابتلا به سرطان ریه

درمان سرطان پوست با نوعی کرم

اطلاعات پزشکی

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *