سه خوراکی ضد پیری!

 این قانون طبیعت است که سلول‌های بدن با گذشت زمان دچار پیری می‌شوند، این موضوع به وضوح در صورت و بدن دیده می‌شود به همین دلیل گفته می‌شود که شخص دچار پیری شده است و نشانه‌های پیری مثل ایجاد چین و چروک روی صورت در او نمایان شده است. اما با تغذیه صحیح و مناسب می‎توان پیری را به تاخیر انداخت. در این مطلب سه ماده خوراکی که خاصیت ضد پیری دارند را به شما معرفی می‌کنیم. 

خوراکی های ضد پیری

بنفشه

بسیاری از افراد گل بنفشه را به عنوان یک گیاه زینتی می‌کارند و از زیبایی آن استفاده می‌کنند و افراد کمی از خواص دارویی آن آگاهی دارند. این گیاه ضد پیری، ضد درد، ضد التهاب، آنتی اکسیدان، ضدعفونی‌کننده، ملین، مسهل، ادرار‌آور، محرک متابولیسم، مسکن و مرهم زخم است. از بنفشه سه‌رنگ در طب سنتی برای درمان انواع بیماری‌ها، از جمله بیماری‌های تنفسی مانند برونشیت، آسم، سیاه‌سرفه، زکام و سرماخوردگی استفاده می‌شده است. اطلاعات پزشکی حاصل از پژوهش‌های جدید خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد پیری  بنفشه سه‌رنگ را اثبات کرده است و اثر ضد میکروبی آن مورد تأیید قرار گرفته است. برگ‌ها و گل‌های جوان گیاه را می‌توان به صورت خام یا پخته و یا در سوپ استفاده کرد. همچنین، گل‌ها را در سالاد و برگ‌ گیاه را می‌توان به صورت چای مصرف کرد. می‌توان روزانه سه بار، ۱ تا ۴ گرم گیاه خشک را به صورت چای دم کرد و مصرف نمود.

توت سفید

میوه توت در طب سنتی برای رفع یبوست استفاده می‌شود و خشک‌ شده آن (توت خشک) برای افراد دیابتی مناسب است. در تحقیقات جدید دانشمندان دریافتند برگ توت باعث کاهش قند خون در حیوانات آزمایشگاهی شده و در تحقیقات دیگری ثابت شد که برگ توت چربی خون را پایین آورده است. از مهمترین خواص توت سفید می‎توان به ضد درد، ضد پیری، ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی‌اکسیدان، ضد تب، خنثی‌کننده رادیکال‌های آزاد، ضد سرطان خون، ضد اسپاسم، کاهش‌دهنده قند خون، پایین‌آورنده فشار خون، ملین، خلط‌آور، قارچ‌کش و مسکن بودن آن اشاره کرد. مخلوط ۶ تا ۱۲ گرم ریشه، ۳ تا ۱۲ گرم برگ و ۳۰ تا ۶۰ گرم شاخه را به صورت جوشانده یا عصاره می‌توان استفاده کرد. میوه، ۹ تا ۱۵ گرم و شربت ۲ تا ۴ میلی‌لیتر در روز می‌تواند مصرف شود.

آلو

آلو به علت داشتن پتاسیم کافی، در تنظیم فشار خون و سلامت قلب نقش مؤثری دارد. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و خنثی‌کننده رادیکال‌های آزاد آن به همراه آثار جالب آنتوسیانین‌ها و فلاونوئیدها سموم کبدی را خنثی و از آن حفاظت می‌کنند. بنابراین، آلو باعث عملکرد صحیح کبد و بسیاری از سوخت و سازهای بدن می‌شود. علاوه بر این نقش مهمی در به تاخیر انداختن پیری دارد. خاصیت ضد سرطان آلو به دلیل وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدان، از جمله فلاونوئیدها، آنتوسیانین‌ها، ویتامین C و ترکیبات فنلی، ثابت شده است.

منبع: beytoote.com

مطالب مرتبط: 

۵ عادت بد که باعث پیری پوست می‌شوند

شکر باعث پیری پوست می‎شود!

۷ ماده غذایی ضد پیری پوست

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *