تحقیقات دانشمندان نشان میدهد کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی میتواند از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری کند. زنان در این رژیم غذایی باید دو روز در هفته غذاهای کمکربوهیدرات مصرف کنند و در پنج روز دیگر هفته غذاهای همیشگی و معمول خود را مصرف کنند. کارشناسان تغذیه به تازگی مدعی شدند که چنین رژیمی میتواند مانع از شکلگیری سرطان پستان شود.
این رژیم که ایده آن از رژیم غذایی مدیترانهای گرفته شده است رژیم ۵:۲ نام دارد. تحقیق درباره رابطه این رژیم با کاهش سرطان پستان از سوی دکتر میشل هاوی، متخصص پژوهش تغذیه در موسسه خیریه سرطان پستان «Genesis» صورت گرفته است. از آنجا که عدم کنترل تقسیم سلولی و تقسیم نامتقارن سلولهای بدن موجب شکلگیری سلولهای سرطانی میشود، طبق این نظریه با محروم کردن بدن از دریافت کربوهیدرات رسیدن مواد قندی به سلولهای پستان کاهش پیدا میکند و این ممکن است به کاهش تقسیم سلولی و در نهایت فاصله گرفتن از سرطان ختم شود.
در پژوهش دیگری، محققان آمریکایی دریافتند زنانی که در مراحل ابتدایی سرطان سینه به سر می برند، اگر یک رژیم غذایی غنی از میوهها و سبزیجات، غلات کامل (سبوسدار) و لبنیات کم چرب مصرف کنند، می توانند عمر طولانی تری داشته باشند. این رژیم غذایی که به اصطلاح “Prudent” یا همان رژیم “محافظت کننده” نامیده می شود، فقط مخصوص پایین آوردن خطر مرگ ناشی از سرطان سینه نیست، بلکه مطالعات نشان داده است که افراد مبتلا به سایر انواع سرطان و بیماری مزمن دیگر که به این روش غذا می خورند نیز کمتر در معرض خطر مرگ قرار می گیرند.
منبع: salamatnews.com و tebyan.net
مطالب مرتبط: