میگرن یک نوع سردرد مزمن محسوب می‌شود که این سردرد گاهی اوقات آنقدر شدید است که از تحمل بیمار خارج است. میگرن در خانم‌ها بیشتر دیده می‌شود که البته با بالا رفتن سن رو به بهبودی می‌رود. افرادی که به این بیماری مبتلا هستند باید بدانند رژیم غذایی در تشدید این سردردها بسیار موثر است. 

تغذیه در درمان میگرن میگرن اگر میگرن دارید، مرکبات نخورید!

حالت تهوع، کم اشتهایی و اختلالات بینایی از عوارض میگرن است و افراد باید مراقب این عوارض باشند و تا می‌توانند از محیط‌های پر استرس‌ دور بمانند و از تغذیه مناسبی برخوردار باشند. افراد میگرنی هرگز دخانیات استعمال نکنند و گرسنه نمانند تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند. شکلات، نوشیدنی‌های الکلی، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در میگرن تشدید می‌کنند. مرکبات و به خصوص پرتقال و گریپ فروت از جمله میوه‌هایی هستند که در اغلب بیماران موجب تشدید سردرد می‌شوند. زیرا این میوه‌ها جذب مس در روده را بالا برده و از این طریق باعث افزایش حملات میگرنی می‎شوند. اما در مقابل میوه‌هایی نظیر سیب، موز، گلابی، آلبالو و انگور موجب تسکین درد می‎شوند و چون قند خون را ثابت نگاه می‎دارند به افراد مبتلا به میگرن توصیه می‎شوند.

در تنقلاتی نظیر شکلات و انواع آجیل، مس به وفور وجود دارد و این ماده مغذی برای این بیماران مضر است و موجب تشدید سردردها می‌شود. مصرف گوشت‌های فرآوری شده مانند انواع سوسیس و هات داگ به دلیل نیترات و نیتریتی که دارند می‎توانند این نوع سردردها را تشدید کنند. قهوه و چای اگر به صورت غلیظ مصرف شوند می‎توانند موجب تشدید حملات میگرنی شوند. وجود خوراکی‎های با فیبر بالا در رژیم غذایی افرادی که از میگرن رنج می‎برند به دلیل تثبیت قند خون یک فاکتور کمک کننده است. داشتن میان وعده‌های کوچک و کم حجم با میزان چربی بسیار کم نیز به این افراد توصیه می‎شود.

منبع: vista.ir و salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

برای درمان میگرن، ریحان بخورید

این داروی گیاهی در درمان میگرن معجزه می‎کند!