کارشناسان سلامت می‎گویند کاهش مصرف نمک، خطر شیوع سرطان معده را کاهش می‌دهد. تغذیه نقش بسیار مهمی در بروز سرطان معده دارد. کمبود پروتئین‌ها و ویتامین‌ها، مصرف مداوم مواد غذایی چرب، شور، غذاهای آماده و کنسروجات از عوامل بروز سرطان‎معده محسوب می‌شود.

ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده سرطان معده ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده

اطلاعات پزشکی نشان می‎دهد ارتباط نزدیکی بین مقدار مصرف نمک و تعداد افراد مبتلا به سرطان‎معده وجود دارد. به طوری که کاهش مصرف نمک، خطر شیوع سرطان‎معده را کاهش می‌دهد. رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی دارای میزان صحیح ویتامین‌ها، موادمعدنی، پروتئین‌ها و کالری‌ها با توجه به تاثیرگذاری بر قدرت بیمار و تسریع روند درمان بخش مهمی از فرایند درمان سرطان‎معده به شمار می‌رود. افرادی که سوء تغذیه دارند و بدن‌شان با کمبود کالری مواجه بوده، بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به این سرطان قرار دارند. پیروی از یک رژیم غذایی سالم، تامین ویتامین‌های ضروری بدن، مصرف روزانه پنج وعده میوه و سبزی، پرهیز از خوردن غذاهای آماده و کم کردن نمک مصرفی، داشتن تحرک، تا حد زیادی مانع از بروز سرطان‌معده می‌شود.

سرطان معده یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها میان مردان و زنان است. سرطان‎معده ناشی از رشد خارج از کنترل سلول‌های بدخیم در معده است که طی سالیان به آرامی رشد می‌کند. سرطان معده جزو سه سرطان پر خطر بین مردان است. افراد بالای ۴۰ سال، بیماران مبتلا به پولیپ معده، افرادی که سابقه فامیلی ابتلا به سرطان یا سابقه جراحی معده دارند بیشتر از افراد دیگر در معرض سرطان‎معده هستند. بهترین روش تشخیص سرطان معده، آندوسکوپی است و اگر سرطان معده به موقع تشخیص داده شود، درمان آن راحت‌تر است، اما با پیشرفت بیماری احتمال بهبودی کاهش می‌یابد. کاهش وزن شدید بدون رژیم غذایی، پیری زودرس، تهوع و استفراغ به دنبال مصرف غذا و احساس پُری معده پس از خوردن مقادیر کم غذا همچنین ورم معده نیز از علائم سرطان معده است.

منبع: salamatnews.com

مطالب مرتبط: 

این میکروب باعث سرطان معده می‎شود!